Cancan

Ștefan Bănică este mândru de fiul său Radu. Acesta a fost printre primii admiși la actorie

Publicat: 17 sept. 2020
Ștefan Bănică mândru de fiul său Radu
Radu, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, îi calcă pe urme tatălui său

Ștefan Bănică – mândru de fiul său Radu. Îndrăgitul artist se poate considera împlinit pe toate planurile, atât profesional, cât și familial. De curând, fiul său cel mare, Radu, i-a prilejuit o bucurie de zile mari. Acesta a fost admis printre primii la UNATC, secția Actorie.

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta se poate lăuda cu o carieră de succes atât în plan muzical, cât și actoricesc. Dincolo de activitatea profesională, artistul se bucură de cei trei copii ai săi, pe care îi are cu trei femei importante din viața lui. Iar cel mai mare, Radu, îi calcă pe urme și reușește să-l facă fericit pe tatăl său. Conform anunțului artistului, acesta a intrat printre primii la UNATC, secția Actorie.

Așadar, așchia nu sare departe de trunchi, iar Radu Ștefan va duce mai departe tradiția din familie. După bunicul Ștefan Bănică, tatăl – Ștefan Bănică Jr., și Radu Ștefan urmează să devină actor. E talentat și la muzică, și la dans, precum părintele lui. Mai mult, joacă la Teatrul de Comedie, unde și-a câștigat singur rolul din piesa „Totul în grădină”.

Ștefan Bănică este foarte mândru de fiul său Radu

Radu, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, a rezultat în urma relației artistului cu Camelia Constantinescu. Iar acum acesta a ajuns la vârsta facultății. Celebrul cântăreț a vrut să împărtășească bucuria sa și cu fanii lui, drept pentru care a postat un mesaj pe o rețea de socializare. În postarea de pe rețeaua de socializare acesta a anunțat reușita fiului său. Astfel, Bănică a precizat că este mândru de Radu, care a devenit student. Și nu oriunde și oricum, ci a fost printre primii admiși la UNATC, secția Actorie.

Artistul a fost atât de fericit de reușita fiului, mai ales că se află la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum. El a ținut să-i mulțumească colegei sale de breaslă, Delia Nartea, care s-a ocupat de pregătirea lui Radu în cadrul atelierului ei de actorie.

„Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi! Îi mulțumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrița Delia Nartea, cu care Radu Ștefan s-a pregătit pentru admitere”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe contul său oficial de Facebook.

A cochetat de mic cu actoria

Încă de mic, Radu a știut ce își dorește. Încă de la o vârstă fragedă a cochetat cu muzica și actoria, moștenindu-i pe tatăl și bunicul lui. Mai mult, el joacă la Teatrul de Comedie, unde și-a câștigat singur rolul din piesa „Totul în grădină”. Totodată a luat lecții de canto, de pian și de dans. Radu i-a spus lui Ștefan Bănică că vrea să devină actor abia în clasa a IX-a, la începutul liceului.

„Am moștenit talentul, îmi place foarte mult să cânt, am făcut pian foarte mulți ani. Am făcut și cursuri de dans cu Elwira Petre, soția lui Mihai Petre. Mi-ar plăcea să mă arunc și în industria muzicală, dar deocamdată s-a ivit teatrul primul și mă voi focusa pe el.” – Radu Ștefan Bănică

Așadar, Ștefan Bănică are toate motivele să fie mândru de fiul său Radu, odată cu admiterea sa la UNATC.

Adauga un comentariu