Cancan ultimă oră

Ștefan Bănică Jr. a sărit în apărarea soției sale. Reactie neasteptata a cantaretului

Publicat: 24 oct. 2020
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva

Ștefan Bănică Jr. a sărit în apărarea soției sale. Lavinia Pârva a fost criticată dur de internauți, iar artistul a răbufnit și a transmis un mesaj acid pe contul lui de Instagram.

Ștefan Bănică Jr. a fost dintotdeauna discret atunci când a venit vorba despre viața lui personală. Artistul și-a dorit să-și trăiască povestea de dragoste cu Lavinia Pârva departe de ochii curioșilor. În urmă cu aproximativ un an și jumătate, artista l-a făcut tătic pentru a treia oară pe Ștefan.

Recent, cântărețul a publicat o fotografie alături de Loredana Groza, din timpul filmărilor de la ”X Factor”. Internauții au început să o judece aspru pe Loredana Groza, iar unul dintre ei a numit-o pe Lavinia ”pițipoancă” și a spus că este la fel de operată precum artista cu care s-a fotografiat: ””Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu”.

Ștefan Bănică Jr. nu a stat cu mâinile-n sân și a răbufnit! Artistul i-a luat apărarea Laviniei Pârva.

”Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce cauta pe pagina mea! Marș afară”, a răspuns Ștean Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr., măturisiri emoționante despre cele mai importante persoane din viața lui

Juratul de la ”X Factor” nu a vrut să împărtășească nimic din ceea ce i se întâmpla în viața lui, cel puțin până acum. Ștefan Bănică Jr. și-a deschis sufletul și a vorbit despre familia lui. Pandemia de coronavirus l-a făcut pe cântăreț să realizeze multe lucruri pentru care este recunoscător.

”Pandemia mi-a dăruit timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vis-a-vis de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face.

Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Și atunci, probabil, sunt mai relaxat. Așa că nu știu dacă e vorba de experiență sau de înțelegere a lucrurilor.

Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a spus Ștefan Bănică Jr. pentru wowbiz.ro.

Adauga un comentariu