Magazin

Stefan Banica se „impunge” cu Brenciu: „Vorbesti mult si ma obosesti”

Publicat: 16 sept. 2014
1
La previzionalizarea primului episod al show-ului X Factor, cei doi jurati au avut un schimb de replici acide. Acest gen de replici va exista si pe parcursul intregului sezon al emisiunii. 
Vineri seara va avea loc prima editie a emisiunii X Factor, in care noile achizitii ale Antenei 1 vor incerca sa faca spectacol. Juratii, Horia Brenciu, Stefan Banica Jr. si Delia Matache, alaturi de prezentatorii Razvan si Dani, au fost prezenti astazi la intalnirea cu presa, pentru a raspunde intrebarilor venite din partea jurnalistilor. Daca in prima editie il vom vedea pe Stefan Banica Jr. aruncand cu scaune prin platoul de filmare, astazi l-am putut surprinde adresandu-i cateva replici acide colegului de juriu, Horia Brenciu. Se pare ca, ce doi isi vor arunca vorbe grele si pe parcursul emisiunii.

Citeste si:Teo urca pe masa de OPERATIE! Ar putea pati ceva GRAV!

“Pe vremea cand lansam eu albume, tu nu stiai ce e ala un album. Mai omule, vorbesti mult si ma obosesti. Nu am cum sa il schimb la 40 de ani. Si nici nu ma intereseaza. Nu e treaba mea”, a fost replica lui Stefan, cand Brenciu incerca sa explice cat de consistent va fi X Factor, in acest sezon.
Intrebat despre reactia pe care a avut-o atunci cand un concurent interpreta o piesa emotionanta, Stefan Banica Jr. nu a reusit sa raspunca, iar Horia Brenciu a intervenit. “Nu a fost nimic in capul lui cand a aruncat cu scanul in platou”. Imediat Stefan a recunoscut: “Da, a fost un gest incontrolabil. A fost tare tipul daca a reusit sa ma determine sa nu ma contolez.”
Adauga un comentariu