Sport

Stefan Radu îsi toarna cenusa în cap. Incearca sa-i înduplece pe sefii de la Lazio sa-l pastreze în lot

Publicat: 11 iul. 2019
1

Stefan Radu face tot posibilul sa nu se desparta de Lazio în aceasta vara. Fundasul român nu a fost inclus în lotul lazialilor pentru viitorul sezon si se pregateste separat de ceilalti coechiperi. Stefan Radu încearca sa faca pace cu directorul sportiv, Igli Tare, dupa incidentul din timpul sezonului trecut. Stefan Radu si-a cerut scuze fata de directorul sportiv si a solicitat sa aiba o ultima discutie cu oficialul clubului din capitala Italiei, a scris site-ul lazionews24.com.

Lazio nu si-a schimbat pozitia. "Radu se va antrena împreuna cu un preparator fizic în asteptarea gasirii unei solutii. Dupa 11 ani si jumatate la Lazio, fundasului i-ar fi greu sa ramâna în Italia pentru a juca împotriva actualei sale echipe", a scris ziarul Il Messaggero. Suporterii laziali sunt de partea jucatorului. Fanii lui Lazio au cerut lamuriri si vor ca fundasul sa ramâna în lot, deoarece si-a manifestat de multe ori atasamentul de culorile biancoceleste.
În 2014, Radu a renuntat sa mai raspunda convocarile la echipa nationala a României, unde a adunat 13 selectii, spunând ca vrea sa se concentreze pe echipa de club. "Nu as schimba niciodata tricoul lui Lazio pentru un altul. Vreau sa ramân aici cel putin pâna la 41 de ani", spunea Radu la un moment dat, dovedindu-si fidelitatea fata de club.
Stefan Radu a ajuns la Lazio în ianuarie 2008, fiind luat initial sub forma de împrumut de la Dinamo, iar în iulie 2008, italienii l-au transferat definitiv pentru 4,5 milioane de euro. Acum, potrivit publicatiei de spacialitate Transfermarkt, cota sa de piata este de 5 milioane de euro. La Lazio, Stefan Radu are un salariu anual de 1,3 milioane de euro, în timp ce cei mai bine platiti jucatori din lot sunt Ciro Immobile si Lucas Leiva, cu câte 2,3 milioane de euro.

33 de ani va împlini Stefan Radu în octombrie
3 Cupe ale Italiei si doua Supercupe ale Italiei a câstigat Radu cu Lazio
În sezonul recent încheiat, Radu a jucat în 33 de meciuri oficiale (32 ca titular)

Adauga un comentariu