Sport

Ștefan Radu l-a învins pe Răzvan Marin în duelul românilor din Serie A!

Publicat: 28 sept. 2020
Răzvan Marin a pierdut un duel cu echipa unui alt român din Serie A, Ștefan Radu
Ștefan Radu

Răzvan Marin și Ștefan Radu au fost titulari în partida Cagliari – Lazio, din prima etapă a sezonului din Serie A. Formația din Capitala Italiei s-a impus în Sardinia, scor 2-0.
Debutul lui Răzvan Marin în tricoul lui Cagliari nu a fost de bun augur pentru formația „rosso-blu”. Echipa din Sardinia a fost învinsă pe teren propriu de Lazio, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Lazzari în minutul 4 și de deținătorul Ghetei de Aur, Ciro Immobile. La ambele reușite, coautor a fost muntenegreanul Adam Marusic.
La gazde, Răzvan Marin a evoluat până în minutul 70, când a fost înlocuit de Caligara, și s-a remarcat prin cartonașul galben primit în minutul 51. De partea cealaltă, fundașul de 33 de ani, Ștefan Radu, a avut o prestație solidă și a fost schimbat în minutul 89 cu Parolo.

Răzvan Marin, învins de Ștefan Radu la debutul în Serie A

A fost primul meci oficial pentru Răzvan Marin în tricoul lui Cagliari. Internaționalul român a plecat de la Ajax, după un singur sezon, în care a bifat 17 meciuri. Mijlocașul va evolua sub formă de împrumut în acest sezon la Cagliari, dar italienii vor fi obligați să achite clauza de transfer definitiv în vara anului 2021.
Ștefan Radu este de 12 ani la Lazio și a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători ai formației din Capitala Italiei. Fundașul a cucerit 3 Cupe ale Italiei și 3 Supercupe cu formația de pe Olimpico.

Adauga un comentariu