Funny

Stefana e stewardesa si a vizitat toata lumea impreuna cu iubitul ei. De curand, a plecat din club la 3 dimineata si s-a intalnit cu doi arabi. Ce a urmat pare rupt din filme

Publicat: 25 iun. 2019
9

Nu cred sa fie vreo persoana care sa nu isi doresca din tot sufletul sa aiba o cariera plina de succes, sa mearga cu drag la job si in acelasi timp sa isi vada visul implinindu-se, cate putin, in fiecare zi. O tanara a reusit acest lucru si, mai mult, este cu atat mai frumos cu cat totul se intampla alaturi de iubitul ei. 

Stefana Suciu are 21 de ani si este din Sibiu. Inca de mica a visat sa calatoreasca, sa cunoasca intreaga lume, insa situatia financiara nu ii permitea acest lucru. Astfel ca a luat decizia de a o face in alt fel. 

„Cand eram mica lucrul care ma atragea cel mai mult era sa calatoresc, iar fiindca financiar nu imi permiteam sa vad locatiile indepartate pe care le doream eu, mi-am promis mie ca nu doar am sa ajung sa vad toata lumea, ci am sa si castig bani facand asta. Stiam cum sa o fac asta? Nu aveam nici o idee”, a dezvaluit Stefana pentru UNICA. 

Dupa ce a plecat intr-o croaziera pentru a vedea daca i se potriveste aceasta meserie, tanara sibianca a realizat ca prefera sa calatoreasca prin aer, astfel ca s-a indreptat spre  aviatie. Iar de aici pana la a-l cunoaste pe iubitul ei, Max, a mai fost doar un pas. 

Mai multe AICI

Adauga un comentariu