Cancan ultimă oră

Ștefania, logodnica lui Speak, și-a pus fanii pe jar! Ce fotografie a postat îndrăgita artistă

Publicat: 22 nov. 2020
Ștefania ține o mână pe față și privește
Ștefania, iubita lui Speak

Iubita lui Speak și-a pus fanii pe jar, după ultima fotografie publicată pe contul ei de Instagram. Ștefania s-a afișat pe Internet aproape… goală!

Fără doar și poate, iubita lui Speak este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Conștientă de atuurile sale, Ștefania nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. Iar ultima ședință foto i-a lăsat pe toți mască.

Artista a renunțat la inhibiții și s-a lăsat fotografiată… aproape goală! Ca să nu lase la vedere mai mult decât trebuie, Ștefania a purtat o haină de blană pe trupul ei tras ca prin inel.

”Vine iarna”, a scris Ștefania în dreptul fotografiei postate. Iar fanii au reacționat pe loc!

”Doamneee feresteeee 🤤esti SUPERBAA🔥🔥”, ”Doooooaaaaamneeee🔥🔥🔥 esti bombaaa!!💣💣💣”, ”Perfectă 💕”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Speak și Ștefania se căsătoresc vara viitoare

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai îndrăgite echipe din cadrul emsiunii ”Asia Express”. Și, iată, că după mai bine de trei ani de relație… Speak a decis să facă pasul cel mare și să o ceară de nevastă pe Ștefania.

Înainte de a intra în competiția ”Asia Express”, Speak a cumpărat inelul de logodnă. I-a fost greu să îl ascundă, dar i-a reușit. Așa că, în momentul în care și-au citit scrisorile unul altuia, la finalul unei dintre probele de la ”Asia Express”… artistul s-a pus în genunchi și a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să își petreacă restul vieții alături de el.

Printre lacrimi, răspunsul, a fost ”Da!”, iar apoi Speak i-a pus inelul pe deget logodnicei sale. Cei doi au anunțat și când vor face nunta.

”Cred că vara viitoare. Eu și Ștefan am vorbit pentru că încă nu e totul foarte sigur. Am zis că e perioada pandemiei și că nu e ok să facem vara asta. Am zis vara viitoare”, a spus Ștefania la Antena 1.

Speak și Ștefania s-au testat pentru coronavirus

Nea Marin a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, iar printre vedetele noului sezon a emisiunii prezentate de ei se numără și Speak și Ştefania. Cei doi s-au testat pentru coronavirus și iată care a fost rezultatul!

Speak și Ştefănia au primit rezultat negativ

Nea Marin, vedetă de la Antena 1, a fost confirmat cu noul coronavirus, chiar în timp ce se afla la filmările show-ului care urmează să apară în curând pe micile ecrane. În cadrul emisiunii au luat parte mai multe persoane publice, printre care și Speak și Ştefania!

Imediat după întreaga echipă a aflat că a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, mulți dintre cei care au avut contact direct cu Nea Marin s-au testat pentru coronavirus, iar asta au făcut și Speak și Ştefania!

Cei doi au anunțat într-un vlog de pe canalul lor de Youtube că și-au făcut testul, iar rezultatul indicat a fost negativ. Pentru a fi siguri că nu s-au infectat, aceștia au repetat la câteva zile testul pentru COVID-19, iar în continuare totul a arătat negativ.

Primele declarații, după ce Speak și Ştefania s-au testat pentru coronavirus!

Speak și Ştefania și-au ținut fanii la curent cu starea lor de sănătate. Cei doi nu prezintă niciun simptom și iată ce au declarat imediat după ce au aflat că testul pentru coronavirus a indicat negativ.

„Rezultatul este negativ pentru amândoi. Am ales să facem şi al doilea test pentru a fi siguri. (…) Am scăpat ca prin urechile acului. Mă bucur că acum putem ieşi din casă. (…) Oricum, nu avea rost să vorbim până nu ştiam ceva sigur. Nu avem simptome, nu avem nimic.”, a spus Speak pe YouTube!

 

Adauga un comentariu