Sport

Steffi Graf si Andre Agassi rezolva cele mai mari probleme ale Simonei Halep

Publicat: 10 mart. 2016
1

Simona Halep a dezvaluit, joi, cele mai importante sfaturi pe care le-a primit din partea legendarilor Steffi Grafi si Andre Agassi, cu care s-a pregatit in ultimele zile.

Sportiva noastra a afirmat ca cei doi au ajutat-o sa gestioneze presiunea si sa-si tina emotiile in frau, iar cu ocazia turneului de la Indian Wells vrea sa demonstreze acest lucru.

„Cand aceste sfaturi vin de la aceste nume, e ceva diferit. De fapt, si Darren mi-a spus multe lucruri pe care Andre mi le-a zis. Este la fel, dar intr-o maniera diferita. Mi-au spus multe lucruri despre cum pot gestiona presiunea, cum sa-mi controlez emotiile cand merg la un turneu si trebuie sa apar titlul.

De fapt, mi-au spus ca este un lucru bun ca trebuie sa-mi apar titlul deoarece trebuie sa fiu pozitiva si relaxata. Acum joc mai bine, sunt mai motivata si am o determinare mai mare”, a spus Simona Halep intr-o conferinta de presa.

In ceea ce priveste jocul sau, Simona a fost sfatuita de Steffi Graf sa incerce mai mult loviturile de slice.

„Nu am folosit prea mult slice-ul cand eram tanara si imi este greu sa apelez in timpul meciului. Nu am incredere si este ca si cum nu-mi mai aduc aminte cum sa-l folosesc. Voi incerca… Acum incerc mai mult in timpul antrenamentelor decat inainte”, a completat Halep.

Simona Halep participa din aceasta saptamana la turneul de la Indian Wells.

Sportiva noastra o va intalni in turul doi pe americanca Vania King, locul 202 WTA.

Adauga un comentariu