Celebritati

Stela Popescu despre cel mai nou rol pe care-l face: „E pentru varsta mea – Mamaia”

Publicat: 18 apr. 2013
6

Cea mai noua provocare a Stelei Popescu se numeste Mamaia, comedia MediaPro Pictures in care actrita detine rolul principal. Ea este Matilda, pensionara care lupta cu armele ei impotriva afaceristului Tanase, interpretat de Valentin Teodosiu, si a fiilor acestuia, care incearca sa puna mana pe mansarda in care Matilda locuieste.

Actrita a marturisit ca s-a simtit onorata de cooptarea ei in distributie si ca filmul „e pentru varsta mea: Mamaia”. Mai mult, sustine Stela Popescu, comedia inspira „o atmosfera de tinerete, de energie si de putere”. In plus, filmul are un mesaj pozitiv – da speranta, ca si oamenii simpli pot razbi.

Actrita a vorbit despre rolul pe care il face, dar si despre provocarile meseriei sale; despre renuntari si pasiuni, dar si despre cum a castigat respectul publicului. Mai mult, a vorbit despre relatia ei cu noua generatie de actori, despre compromisurile pe care le faci pentru rating, dar si despre discretia pe care orice om care slujeste scena trebuie sa o manifeste fata de public.

Stela a povestit despre interventia de cataracta pe care a suportat-o recent si motivul care a determinat-o sa aleaga o clinica din Romania. „Cea mai mare nemultumire a mea e ca nu ma pot farda o vreme”, a marturisit cu umor, actrita.

Teodosiu a facut o marturisire emotionanta vorbind despre provocarile meseriei pe care si-a ales-o. „Mama murise in ziua aia, iar eu seara am avut spectacol la Comedie. Si am jucat fara sa stie nimeni prin ce trec. Mi-a fost greu sa inteleg reactia publicului in seara aia. N-am sa o uit. Pur si simplu se tavalea pe jos de ras. Probabil am interpretat altfel partitura in seara aia”, a conchis emotionat actorul.





Adauga un comentariu