Magazin

Stela Popescu, despre tabara de imigranti de la Vama Veche: Distrugem tot pentru a veni ei sa isi puna covorasul pe nisip

Publicat: 16 mart. 2016

Actrita Stela Popescu se declara revoltata de decizia autoritatilor de a transforma Vama Veche intr-o tabara pentru refugiati.

Actrita care are o casa in statiunea 2 Mai a declarat  ca „sunt siderata. E o catastrofa la adresa turismului romanesc. In sfarsit lumea se obisnuise sa vina pe malul Marii Negre. Ce sa facem? Sa distrugem ce am facut pana acum? E o aberatie. E ingrozitor. Cine dracu’ s-a gandit? Cine mai gandeste asemenea catastrofe?”.

„Acesti refugiati, saracii de ei, nu vor sapa niciodata pamantul si nu vor sadi niciodata porumb si alte lucruri acolo. E o batjocura la adresa romanului. Lipovenii de acolo au muncit enorm pentru a se ridica la anumite standarde, sa poata sa aiba turisti, sa poata trai civilizati. Acum ce ar insemna pentru ei? Groaznic. Eventual distrugem tot malul asta al marii de acolo care era curat si oarecum mai ecologic pentru a veni ei sa isi puna covorasul pe nisip”, a declarat aceasta.

Stela Popescu sustine ca aceasta idee nu trebuie pusa in practica, ci doar reamenajarea litoralului romanesc pentru atragerea de turisti.

„Daca tinem la litoralul romanesc nici macar sa nu proliferam aceasta idee. Nu trebuie sa se dezvolte acest gand. Sa creasca numarul de kilometri de plaja, nu sa vina altii sa ne distruga”, a punctat actrita.loading...

Comentarii
  • numai intr’o tara condusa de tampiti se putea alege o solutie ca asta !!! de ce dracu nu i’au dus le Petrosani !!! la mina ,aer curat !!!

  • da ce fa daca ai tu casa acolo nu au voie sa vina si oamenii astia ,cu ce te incurca daca-si pun covorasul?E putina discriminare in ce zice cotoranta asta,ce ei nu-s oameni?iar la ce oameni vin in vama ce mai conteaza si fugarii astia.

    • Pai ia-i tu la tine acasa, daca ii iubesti asa de mult! Astia sunt ca gandacii, odata ce ajung in Europa, infesteaza totul in jur; in Suedia, femeilor le este teama sa iasa seara din casa din cauza lor; nu muncesc, au numai pretentii si asteapta ajutoare. Sunt galagiosi, necivilizati si violenti. Ti-ai dori asemenea vecini?

  • Steluta, spui asa ca iti este amenintata proprietatea. Ca, de insamantat sau facut turism, nu te intereseaza prea mult. Asta este si ideia celor care s-au gandit sa-i aseze pe refugiati: 1. Ii tine pe malul marii (usor de controlat) si 2. ii cazeaza in locuri cu posibilitate de a construi ceva pe bani europeni. Pentru ca,…voi proprietarii care va basicati, nu ati investit nimic in afara de propriile voastre case. De ce nu renunti la aparitiile penibile , lasand pe cei tineri sa se afirme ? Bucura-te de pensie, la casa de pe malul Marii. Pe urma sa deschizi gura.

  • AMINDOI MANCATI RAHAT CU POLONICUL.STELA s-a referit la lipovenii care au muncit foarte mult si care sint acolo de foarte multi ani in acea zona.nu este vorba doar de casa ei este vorba de LITORALUL ROMANESC. cum am scris si in alt comentariu de ce nu sint cazati pe „COASTA DE AZUR”? hai pa .

Adauga un comentariu