Scena artistica din Romania

Stela Popescu dezaproba tabara de imigranti de la Vama Veche

Publicat: 17 mart. 2016

Actrita Stela Popescu se declara revoltata de decizia autoritatilor de a transforma Vama Veche intr-o tabara pentru refugiati.

Actrita care are o casa in statiunea 2 Mai a declarat pentru Stirile B1 TV ca „sunt siderata. E o catastrofa la adresa turismului romanesc. In sfarsit lumea se obisnuise sa vina pe malul Marii Negre. Ce sa facem? Sa distrugem ce am facut pana acum? E o aberatie.e ingrozitor. Cine dracu’ s-a gandit? Cine mai gandeste asemenea catastrofe?”.

Vezi si Drama nestiuta a actritei Cristina Stamate

„Acesti refugiati, saracii de ei, nu vor sapa niciodata pamantul si nu vor sadi niciodata porumb si alte lucruri acolo. E o batjocura la adresa romanului. Lipovenii de acolo au muncit enorm pentru a se ridica la anumite standarde, sa poata sa aiba turisti, sa poata trai civilizati. Acum ce ar insemna pentru ei? Groaznic. Eventual distrugem tot malul asta al marii de acolo care era curat si oarecum mai ecologic pentru a veni ei sa isi puna covorasul pe nisip”, a declarat aceasta.

Stela Popescu sustine ca aceasta idee nu trebuie pusa in practica, ci doar reamenajarea litoralului romanesc pentru atragerea de turisti.

„Daca tinem la litoralul romanesc nici macar sa nu proliferam aceasta idee. Nu trebuie sa se dezvolte acest gand. Sa creasca numarul de kilometri de plaja, nu sa vina altii sa ne distruga”, a punctat actrita.loading...

Adauga un comentariu