Magazin

Stela Popescu isi spune parerea despre vedetele autohtone: „Nu mai pot cu nebuna aia!”

Publicat: 05 ian. 2015
Mediatizarea excesiva a asistentelor tv a scos insa la iveala latura „razboinica” a actritei Stela Popescu, aceasta exprimandu-si in repetate randuri exasperarea generata de fluxul de informatii despre Bianca Dragusanu.
„Bianca asta e o fata frumoasa despre care am inteles ca sufera rau din dragoste. Cred ca tuturor li se intampla la un moment dat. Nu inteleg de ce trebuie sa vedem insa pe toate posturile, de dimineata pana seara, inclusiv la stiri, de cate ori se impaca si se cearta ea cu barbatii din viata ei”, a spus partenera de scena a lui Alexandru Arsinel pentru wowbiz.ro.
Nici Oana Zavoranu nu a scapat de atacurile actritei. Acum ceva timp, aceasta a marturisit ca este exasperata de fosta sotie a lui Pepe.
“Nu-mi place sa vorbesc despre altii, dar nu mai pot cu nebuna aia careia ii cade calciul tot timpul, Oana Zavoranu, aia care se cearta cu ma-sa”, a spus Stela Popescu.
Intrebata despre Guta, un alt personaj excentric care a facut audiente record prin tot felul de scandaluri, indragita personalitate a fost insa surprinzator de blanda. “Numai circ pe micile ecrane, dar macar Guta asta, asa cum e el, face ceva: canta, are fani”, a conchis actrita.


loading...

Comentarii
  • nu ca as fi un fan al vreuneia dintre asa ziselor asistente ci dimpotriva,dar d-voastra doamna stela popescu si colegul de scena arsinel,nu ar trebui sa ne mai lasati in pace cu aparitiile voastre de pe scena si din media?nu mai aveti farmec,nu mai aveti ce spune,lasati tinerii sa se exprime!pa!

Adauga un comentariu