Scena artistica din Romania

Stela Popescu raspunde la intrebarea de pe buzele tuturor. In sfarsit, spune ce probleme de sanatate are! „Am 82 de ani, ma zbat putin asa!”

Publicat: 19 nov. 2017
3

Indragita actrita in varsta de 82 de ani onoreaza multe angajamente profesionale si este mereu cu zambetul pe buze insa in ultima vreme gurile rele sustin ca ar avea cateva probleme de sanatate. Deschisa, ca de obicei, Stela Popescu a tinut sa le raspunda carcotasilor.

In cartea ei de bucate „Gateste moldoveneste cu Stela Popescu", vedeta a facut referire si la o boala pacatoasa pe care nimeni nu stia ca o are.

"Apropo de dulce. Cum naiba oi fi avand eu diabet, cand n-am abuzat niciodata de dulce? Cica nu numai de la prajiturele se declanseaza «magarul ». Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic", scrie colega de scena a lui Alexandru Arsinel.

Vezi si Stela Popescu si-a divulgat secretul: „Pana la 30 de ani…”. Cine ar fi crezut?

Marea actrita are un regret apasator cand vine vorba despre dieta ei obligatorie. "De obisnuit m-am obisnuit, dar mi se mai face pofta de un strugure si parca as da si eu noroc si as bea o gura de vin sau de sampanie. Bauturile alcoolice sunt insa la fel de periculoase ca o prajiturica asa ca ma abtin de la ambele (rade).", spune Stela Popescu.

Ei bine, daca pe multi varstnici diabetul si alte probleme de sanatate specifice etatii ii tintuiesc in pat sau intr-un fotoliu o mare parte din zi, nu este si cazul protagonistei noastre care are o energie debordanta. Stela Popescu sustine ca este o norocoasa si ca cei care spun ca are afectiuni serioase barfesc fara fundament.

"Probabil ca cei care spun ca sunt bolnava nu aveau momente de conversatie interesante si atunci, ce sa faca… m-au luat pe mine in colimator. Deocamdata n-am nimic foarte grav, dar sigur ca nu-i asa de simplu. Eu am 82 de ani, stii? Ma mai zbat un pic asa…", a povestit actrita.

Adauga un comentariu