National

STENOGRAME. Deputatul Coman: E dementi la cap, ma! Pi ce? Io stau sa iau trei mii de lei?

Publicat: 16 ian. 2014
1

Deputatul Gheorghe Coman, acuzat ca a primit bani si o sticla de whisky in schimbul mentinerii in functie a unui sef din DSVSA Buzau, a declarat intr-o discutie telefonica: „E dementi la cap, ma! Pi ce? Io stau sa iau trei mii de lei?”, potrivit rechizitoriului procurorilor, citat de Mediafax.

Afirmatia deputatului a fost facuta in contextul in care partenerul de dialog l-a intrebat daca nu se teme ca va fi ridicat de DNA, ulterior momentului in care a avut loc flagrantul si de la care a incercat sa fuga.

„Pa mine ce sa ma ia? Ce ce sa ma ia? Cu trei mii de lei, ma? Da ce? M-a prins, ma? E dementi la cap, ma! Pi ce? Io stau sa iau trei mii de lei? Doamne Maica Domnului! (n.o. – injura) Io iau trei mii de lei de la un… Ce dracu, ma? Suntem oameni seriosi, ma (rade)”, reiese din interceptarile depuse la dosar de procurorii DNA.

Citeste si Gheorghe Coman, DEPUTATUL SPAGAR, ARESTAT preventiv

Chiar daca in fata organelor de ancheta, deputatul Coman nu a recunoscut ca a incercat sa fuga de anchetatori, totusi intr-o discutie telefonica, ulterioara flagrantului, el a afirma ca a plecat in momentul in care procurorii au incercat sa-l ridice.

„(…) Am parcat masina undeva, intelegi? Ei au venit peste mine sa-mi dea m, nu stiu, nu stiu ce. Io am si Ba, plecati, ma-n p, de-aicea! Io am dat cu spatele si-am plecat! Punct! Asta s-a-ntamplat. Ca-ti dai seama ca, daca io luam sau daca-mi dadea, era belea! Intelegi? Aia-i problema!… La mine la BUZAU io ti-am spus c-am intrat intr-un joc, care nu trebuia sa intru. Ti-o spun io!”, a spus Coman, intr-o discutie telefonica, interceptata de procurorii DNA.

Mai apoi, Coman detaliaza modul in care s-au petrecut faptele si puncteaza faptul ca era cu „Mertul” si nu ar fi putut fi prins de oamenii legii.

Citeste si Iata de ce a fugit deputatul spagar Coman: a vrut sa TAIE PORCUL

Coman Gheorghe: Asa. Si ma duc in magazinu ala, iau sticlele, iau apa ce iau, ma sui in masina si a venit el. Intelegi? A aparut el! El a aparut acoalea in parcare unde era, cu DNA-ul, cu… Si sa da jos la mine, adica eram si io jos un pic asa, Ia ma astia ca-ti trebuie, ca ai si tu acuma nu stiu ce cheltuieli… Ma, ce vorbesti tu cu mine, cu… Ce… Hai innumara-i! El, stii? Ba (n.o. – injura)
Gabi:…
Coman Gheorghe: Cand am vazut, io m-am suit in masina si am plecat. I-a aruncat pa capota asa, stii? Si io cand am vazut ca i-a aruncat pa capota…
Gabi: Cu ce masina erai? Cu S-ul? Cu ce erai?
Coman Gheorghe: Cu Mertul… Da, cu Mertul. Ba, cand am apasat o data pa acceleratie… Pi ce sa ma prinda cineva pe mine? Da nu avea de ce! Am plecat, am parcat la unde trebuia sa asa…”, potrivit interceptarilor prezente in rechizitoriul de trimitere in judecata a deputatului.

In aceeasi discutie telefonica, deputatul spune: „acuma am venit de Parlament, imi iau doua sticle de vin”.

„Gabi: Esti! Intr-adevar esti smecher! Ce? Esti pa varianta?
Coman Gheorghe: Zi tu! Si ma suna, cica nu vrei sa ne-ntalnim? Io-l stiu p-asta de patru ani zile! Cica nu vrei sa ne intalnim? Hai, ma! Sa ne intalnim, da. Si el vrea sa-mi faca un flagrant, intr-un loc, la un Rompetrol, stii?
Gabi: Da!
Coman Gheorghe: Si io-s t… ca nu ma feresc de tine! Si m-am dus, pac-tac, el tot m-a… dupa aia ma suna: Hai dom’vi la Rom… Nu viu, ma, la Rompetrol, ca am treaba. Acuma am venit de Parlament, imi iau doua sticle de vin… Uite chiar sunt in magazin si o apa minerala si ma duc la fu..t, ca nu stie nevasta-mea ca am ajuns in oras. Intelegi?
Gabi:.. da-l dracu de hot!”, potrivit actului de sesizare a instantei.

Citeste si STENOGRAME. Cum negocia deputatul Coman spaga

Deputatul Gheorghe Coman – arestat pentru fapte de coruptie, fiind acuzat ca a primit bani si o sticla de whisky in schimbul mentinerii in functie a unui sef din DSVSA Buzau – a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, a anuntat joi DNA

„Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Coman Gheorghe – deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al organizatiei judetene Buzau a unui partid – in prezent suspendat, pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei, de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite”, se arata intr-un comunicat de joi al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Adauga un comentariu