National

STENOGRAME: Liviu Dragnea rezolva rapid una dintre problemele mari ale Parlamentului

Publicat: 02 ian. 2017
1
Liderul PSD, Liviu Dragnea, care este si presedinte al Camerei Deputatilor, rezolva rapid una dintre problemele presante ale Parlamentului: sistemul electronic de vot din Camera Deputatilor. Liviu Dragnea este cel care a ridicat suspiciuni asupra acestui sistem, din cauza votului la ”Legea defaimarii”. Ulterior, acest sistem a fost abandonat si s-a votat prin ridicare de mana.

Citeste si: Liviu Dragnea despre noul guvern: „Vor fi nume destul de noi foarte multe, oameni in care eu am incredere”

Conform stenogramelor Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, in prima sedinta din 2017 se va relua votul electronic.
Domnul Florin Iordache:
Domnule Dumitrica, va rog sa faceti o informare catre toti membrii Biroului permanent  cu istoria aceasta, ce s-a intamplat, de ce nu a functionat, masurile si modul in care a fost updatat sistemul, astfel incat acum, pentru a putea porni prima data, trebuie acele opt sesiuni de vot pentru verificare s.a.m.d., ca sa nu constatam iar ca avem colegi care voteaza si de fapt nu sunt in sala. Opt sesiuni – asa ne propun cei de la tehnic sau este obligatoriu pentru a verifica.
Va rog sa pregatiti un material si un desfasurator ce s-a intamplat din luna mai pana acum, stadiul actual. Si eu imi doresc. Este mult mai simplu, ca sa stim exact cine este in sala s.a.m.d.
Va rog.
Doamna Raluca Turcan:
Ma scuzati. Este un pic ilar, totusi. Dumneavoastra trebuie sa spuneti ca tehnicul ne propune opt sesiuni de vot pentru a testa sistemul de vot electronic?! Tinand cont ca avem o singura sesiune de vot pe saptamana, adica in opt saptamani putem sti daca…
Domnul Florin Iordache:
Nu. Opt teste. Sunt opt voturi.
Doamna Raluca Turcan:
Opt voturi, deci e total diferit. Ati spus opt sesiuni.
Domnul Florin Iordache:
Opt sesiuni de vot, deci opt voturi. Sesiunea de vot are mai multe etape, o sa vedeti, introducerea cartelei…
Doamna Raluca Turcan:
Adica de testat opt voturi.
Domnul Florin Iordache:
Da, nu opt saptamani. Am spus opt sesiuni de vot: se deschide sistemul de vot, se efectueaza voturile respective, se inchide sistemul; se redeschide, se reseteaza, se revoteaza, se inchide sistemul.
Deci, trebuie o zi efectiv numai pentru aceasta chestiune.
Alte interventii? Nu sunt.
Multumesc mult.
Declar sedinta inchisa. Ne vedem la ora 10.00 in plen.
Comentarii
  • Ticalosul nemernic condamnat de instant definitive este deranjat de insultele aduse uriasei haite de infractori corupti din PSD precum al LEPADATURILOR corupte din cele 2 camera al parlamentului total corrupt condus de 2 nemernici in persoana Condamnatului Dragnea si Cercetatului Tariceanu.

  • dragnea ,, e inadmisibil cum s-a ajuns ca in romania sa fie in situatia dezastruoasa cu autostrazile ” , desi e in politica de 20 ani , ,, nici usturoi n-a mincat nici gura nu ii pute”

Adauga un comentariu