Magazin

Steve Jobs a murit de cancer gandind ca Olivia Steer

Publicat: 22 sept. 2016

Jurnalista Paula Rusu aminteste, intr-un articol pe blogul personal, ca fondatorul Apple a murit de cancer la pancreas pentru ca a igrnorat sfaturile medicilor, preferand sa apeleze la tratamente alternative.

Jurnalista Paula Rusu aminteste, intr-un articol pe blogul personal, ca fondatorul Apple a decedat in doar 9 luni de la diagnosticarea cu cancer la pancreas pentru ca a igrnorat sfaturile medicilor, preferand sa apeleze la tratamente alternative.

Steve Jobs, fondatorul Apple, inventatorul iPhone a fost diagnosticat in toamna lui 2003 cu cancer pancreatic. Marele, atotputernicul, bogatul Steve Jobs decide sa nu urmeze sfatul medicilor care ii propun sa intre deninadata in tratamentul impotriva acestei maladii. Noua luni, 9, Steve Jobs ingnora rugamintile familiei, ale prietenilor si se trateaza cu acupunctura, sucuri speciale de fructe si legume (altfel sanatoase, dar nu au valoare de tratament luate doar de unele singure), vizite pe la diversi vraci ori tratamente luate de pe internet! Va suna cunoscut?”, scrie jurnalista.

”Jobs a facut exact ca Olivia Steer

Jobs a facut exact ca Olivia Steer. A crezut ca daca isi doreste ca ceva sa nu existe, prin puterea gandului va elimina boala. Dupa 9 luni, cancerul acestuia s-a extins, si abia atunci a acceptat si operatia.

„Banii l-au ajutat sa cumpere un studiu facut special pentru genomul sau din ADN, un tratament personalizat ca la croitor. Numai ca atunci cand vorbim de cancer, 9 luni de intarziere a tratamentului pot face diferenta dintre viata si moarte”, afirma Paula Rusu.

Totodata, aceasta o critica pe Olivia Steer pentru ca le indeamna pe femeile cu cancer la san sa nu intervina chirurgical, ci sa astepte ca boala sa intre in regresie.

„Zau? Mai bine de 3 000 de femei mor anual in Romania din cauza acestui cancer, o spun statisticile europene, din cele aproape 8 mii diagnosticate…. vi se pare grav? Putin peste jumatate dintre cazurile aflate in tratament duc la moarte. Ganditi-va care sunt sansele fara tratament?”, intreaba autoarea articolului.

„Priviti spre realitate daca nu vreti sa priviti spre medicamente: media de viata a omului a crescut odata cu descoperirea tratamentelor. E ratiune vs voodoo”, conchide Paula Rusu.loading...

Adauga un comentariu