Sport

Stiinta Miroslava si-a adus antrenor de peste Prut! Obiectivul echipei va fi promovarea in liga secunda

Publicat: 26 iul. 2018
1

Stiinta Miroslava are un nou antrenor. Începând de ieri, moldoveanul Viorel Frunza este noul tehnician al echipei iesene, acesta înlocuindu-l pe Cristi Ungureanu, cel care a asigurat interimatul în ultimele saptamâni. Frunza îl va avea ca „secund” pe Sergiu Japalau, component al staffului formatiei Dinamo-Auto Tiraspol.

Conform siteului gruparii din Miroslava, Frunza si-a început activitatea fotbalistica la Chisinau, iar în cariera a evoluat la formatiile Zimbru Chisinau, FC Vaslui, Dacia Chisinau, CFR Cluj, Ceahlaul Piatra Neamt, PAOK Salonic, Spartak Nalchik, Politehnica Iasi si Atyrau FK. Fostul atacant moldovean a strâns 35 de selectii în echipa nationala a Republicii Moldova, pentru care a marcat 7 goluri.

Frunza si-a început cariera de tehnician în 2015, la Academia Chisinau, dupa care a trecut pe la Speranta Nisporeni, Dinamo-Auto Tiraspol si Dacia Chisinau. În perioada urmatoare, antrenorul va stabili programul de pregatire, dar si lotul de jucatori cu care va încerca sa readuca Miroslava în esalonul secund, acesta fiind si obiectivul trasat de catre conducere.

Adauga un comentariu