Sporturi

Stiinta Petrosani s-a retras din Superliga de rugby

Publicat: 20 ian. 2012

Echipa Ştiinţa Petroşani, calificată în primul eşalon, a anunţat Federaţia Romană de Rugby (FRR) că nu va participa în SuperLiga CEC Bank din cauza problemelor financiare, informează site-ul competiţiei de elită.

Departamentul Competiţii a consultat şi clubul RC Barlad, conform regulamentului, dar şi acesta a refuzat şansa de a evolua în primul eşalon. U Cluj, ocupanta poziţiei a şaptea în sezonul trecut, a confirmat în schimb prezenţa în SuperLigă şi în 2012.

Reprezentanţii cluburilor din SuperLiga CEC Bank au căzut de acord asupra unor propuneri de îmbunătăţire a Manualului de Turneu pentru sezonul 2012: cluburile vor avea obligaţia de a susţine minim trei cursuri de regulament pe sezon cu reprezentanţi ai Comisiei Centrale a Arbitrilor, iar la finalul acestora jucătorii vor fi testaţi, va exista o perioadă stabilă de transferări, jucătorii vor avea contracte de minim 6 luni, înregistrările video ale partidelor vor fi analizate la sfarşitul fiecărei etape, iar jucătorii care comit infracţiuni care nu au fost văzute de arbitri vor putea fi judecaţi pe baza acestei analize, cluburile au obligativitatea să aibă pagini web personalizate, funcţionale pană la data de 1 august 2012, sistemul de licenţiere al observatorilor va fi upgradat şi va fi schimbat şi sistemul de înscriere rezervat cluburilor. Propunerile trebuie ratificate de Biroul Federal.loading...

Adauga un comentariu