Actualitate

Stirea momentului! Tudorel Toader a scapat de remaniere

Publicat: 19 nov. 2018
1

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a scapat de remaniere! Liderul Senatului, Calin Popescu Tariceanu, se pare ca a reusit sa-l convinga pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pe ultima suta de metri. Tariceanu a declarat sambata, la Brasov, ca isi pastreaza aprecierile pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

„Eu nu sunt prezicator, dar aprecierile pe care le-am facut la adresa domnului Tudorel Toader mi le pastrez”, a spus Tariceanu. Tudorel Toader declara, vineri, ca nu stie daca va fi remaniat sau nu, insa sublinia ca nu este „batut in cuie” in aceasta demnitate si ca, daca Guvernul va desemna un alt ministru, el ii va preda mandatul si se va retrage.

„Tu am repetat de foarte multe ori. Nu eu particip la decizia privind cine, cand si de ce va fi remaniat. Va spuneam ca sigur m-ati intrebat – sunteti remaniabil? Si am raspuns: sigur nu sunt batut in cuie acolo. Eu imi fac treaba la Ministerul Justitiei. Cand vine un alt ministru ii predau si plec”, declara ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Parlament.

Comentarii
Adauga un comentariu