Magazin

Stiti care e culmea rabdarii? Sa astepti o pizza… timp de 18 luni

Publicat: 24 oct. 2016
Tuturor ne este cunoscuta asteptarea care ne pune la incercare rabdarea atunci cand comandam de mancare si asteptam livrarea acasa. Atunci cand trebuie sa asteptam o ora, ni se pare o eternitate, insa cum ar fi daca ar trebui sa asteptam… 18 luni?
Prin aceasta experienta inedita a trecut un australian, a carui rabdare a fost testata cu adevarat. Clientul nemultumit a intentat un proces companiei Domino`s si dupa ce avocatii acesteia nici macar nu s-au prezentat in instanta, a primit o despagubire de 910 dolari.

Citeste si: STIAI? Covrigii calzi de la Simigeria Petru provin din produse CONGELATE! Profitul companiei a crescut de 82 de ori in 4 ani

 
Barbatul a comandat in urma cu un an si jumatate cateva pizza mari, de la o pizzerie aflata in apropiere de locuinta sa. Comanda nu a fost onorata, insa patronul a promis sa se revanseze si si-a cerut scuze de mai multe ori. Pagubitul nu a intrat nici in posesia comenzii si nici banii nu i-au fost returnati. Dupa un an, clientul care este avocat s-a hotarat sa-si ceara drepturile si a dat compania in judecata. Instanta a decis ca este extrem de neplacut sa ai invitati, sa comanzi de mancare acasa, iar comanda sa nu fie livrata, astfel incat cazul s-a solutionat in favoarea clientului.


loading...

Adauga un comentariu