Secretele istoriei

„Stiu ca s-a nascut copilul diavolului! Va veni judecata si sfarsitul lumii”! Parintele Cleopa din Arad face dezvaluiri CUTREMURATOARE!

Publicat: 06 feb. 2015
3

Parintele Cleopa Jurj de la o manastire din Arad a facut recent o serie de marturisiri care au zguduit crestinii din Romania.

Acesta este cunoscut mai ales pentru parerile sale pe care nu ezita sa le faca publice. Astfel, le-a spus enoriasilor sa refuze cardurile de sanatate, fiindca sunt o lucrare a diavolului.

Dar ceea ce este cu adevarat incredibil este faptul ca parintele a vorbit despre venirea Diavolului pe Pamant si despre semnele apropierii Apocalipsei, potrivit a1.ro.

Vezi si Preotul Cleopa:”Toti cei cu cip in buletin vor fi executati”

„In 1999, in 11 august, a fost eclipsa pe cer. S-a nascut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acum. Anii merg si in acest copil e Lucifer, dracul, dumnezeu cel mort, s-a bagat in copil, e ascuns undeva. Nu ti se arata tie. Tot merge, cu buletine, cu asta… asta e unul, semn, pe cer. Preturile din magazine sunt toate cu 99. 99, de ce? Este anul copilului diavolului.

Vezi si Invataturile parintelui Cleopa

In scriptura scrie ca diavolul are 666, copilul lui are 999 si atunci vine. Socotim: la nasterea copilului diavolului, cat va dura lumea, el va fi la 30 de ani pus pe scaun, acesta e adevarul si trei ani va domni pe scaun, va veni judecata si sfarsitul lumii.

Socotim ca babele, pe degete: va fi in 99, in 29 va fi pus pe scaun si in 2032 va fi, cam asa, zicem noi, va fi Dumnezeul bagat cu cipul, cu toate, care se pun in magazine, preturile, cu 99, toate sunt cu numarul diavolului”.

Adauga un comentariu