Eveniment-Social

Strada Ceferistilor va fi inchisa

Publicat: 20 aug. 2014

Una dintre cele mai circulate strazi din Pascani urmeaza a fi inchisa. Este vorba despre strada Ceferistilor, ruta pe care de cateva zile a inceput asfaltarea. Potrivit conducerii Primariei, de la primele ore ale diminetii de joi utilajele vor incepe turnarea covorului primului strat de uzura. In cursul zilei de miercuri, firma care a castigat licitatia a finalizat cu frezarea strazii si plombarea. Paralel cu aceasta lucrare se va merge si pe strada Veronica Micle. Si aceasta va fi inchisa. Primarul Dumitru Pantazi a precizat faptul ca imediat dupa ce se vor finaliza lucrarile pe cele doua strazi vor incepe altele pe strada Fantanele. Aceasta, ca si celelalte mai sus mentionate, a fost deja pregatita pentru asfaltare.

De mentionat faptul ca aceste lucrari se demareaza in cadrul proiectului PIDU, proiect care are ca scop modernizarea zonei din Vale a municipiului, dar nu in totalitate.
Administratia locala a luat decizia ca odata cu demararea acestor lucrari sa foloseasca bani din bugetul local pentru modernizarea altor zone care sunt in afara proiectului.loading...

Adauga un comentariu