Actualitate

Strada Stadionului, inchisa pentru asfaltare. Urmeaza inca 7 drumuri din Pascani

Publicat: 28 mai 2014
Au demarat lucrarile de reabilitare a inca 8 strazi din Pascani. Echipele de muncitori au sosit astazi la fata locului iar incepand de maine va fi turnat covorul asfaltic. Lucrarile vor incepe de pe strada Stadion dupa care vor urma pe G Ibraileanu, 1 Decembrie, V Micle, Abator precum si cateva alei dintre blocuri.

Licitatia a fost castigata de o societate din Campulung, valoarea investitiei fiind de 840 000 lei fara TVA. Chiar din prima zi de lucru au si aparut problemele. Muncitorii au venit cu intarzaiere la treaba, fiind asteptati cateva ore de viceprimar. Lucrarile ar urma sa fie finalizate pana in luna octombrie. Reprezentantii Primariei spun ca daca nu vor fi respectate prevederile contractuale atunci vor fi aplicate penalitatile prevazute in contract.

Mentionam ca pentru anul viitor sunt programate la asfaltare strazile Marzasca, Sportului si Mihail Kogalniceanu. De asemenea au inceput lucrarile pentru asfaltarea strazilor Stefan cel Mare, Vatra si Dragos Voda iar in cateva saptamani de zile va fi semnat contractul pentru reabilitarea a 4,8 km de strazi in zona Vale, scrie newspascani.ro.loading...

Adauga un comentariu