Eveniment-Social

Strainii descopera Romania cu o vizita la Iasi

Publicat: 16 iul. 2014
1
In contextul in care identitatea si cultura romaneasca sunt foarte putin cunoscute de tinerii din mediul international, AIESEC Romania, cea mai mare organizatie de studenti din lume, deruleaza, in perioada 20 iulie – 31 august 2014, proiectul international „Discover Romania Beyond Dracula„, pentru a le arata strainilor Romania dincolo de legenda lui Dracula.

Citeste si Iasul, inclus in programul de vizite „Descopera Romania”

In perioada 24 iulie-17 august, tinerii din strainatate vor participa la vizite de studiu in orasele filiale AIESEC, anume Iasi, Arad, Craiova, Oradea, Timisoara, Bucuresti, Constanta, Galati, Pitesti, Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu si Targu Mures, in mediul rural din imprejurimile acestora, cat si in zonele turistice cunoscute.

Proiectul, finantat de Ministerul Tineretului si Sportului, isi propune imbunatatirea imaginii Romaniei la nivel international si national, in randul populatiei tinere, prin promovarea culturii si patrimoniului national, dar si prin incurajarea voluntariatului in randul tinerilor.  Astfel, timp de 7 saptamani, 60 de tineri din 25 de tari vor veni in Romania pentru a explora frumusetile tarii, pentru a face cunostinta cu fascinanta cultura romaneasca si pentru a-si face noi prieteni.
In perioada 20-23 iulie, reprezentan?ii AIESEC vor organiza traininguri profesionale de pregatire pentru tinerii internationali pe teme precum jurnalism, blogging, fotografie, editare foto-video si social media. Acestia vor realiza articole pentru blog-urile personale, dar si pentru blogul national AIESEC Romania, retelele de socializare Facebook si Twitter si reportaje radio si TV, pentru a-si tine la curent prietenii din tarile lor cu privire la experientele traite in Romania. 
Tags:
Adauga un comentariu