Carte

Stransa legatura dintre NOUA ORDINE MONDIALA si SATAN

Publicat: 04 ian. 2015
3

Exista multa confuzie in ceea ce priveste Francmasoneria, Noua Ordine Mondiala si Statele Unite, cat si despre pozitia lui Satan cu privire la toate acestea. Aceasta confuzie se datoreaza infiltratiei. Francmasoneria ORIGINALA, care in principal este responsabila de creerea Statelor Unite ale Americii, de proiectarea orasului Washington DC, precum si a multor alte orase americane in care arhitectura este special proiectata iar asezarea geografica este cu atentie aleasa pentru scopuri viitoare si care s-a folosit de cunostintele oculte pentru a face aceste lucruri – aceasta avea o ideologie cu totul diferita cu privire la Noua Ordine Mondiala. Aceasta Noua Ordine Mondiala pe care Fondatori Statelor Unite ale Americii (dintre care aproape toti erau francmasoni) o aveau in minte, era bazata pe principii Luciferiene. Scopurile acestei N.O.M. erau urmatoarele:

Vezi si
Sunt Illuminatii cei ce ne vor binele?

    de a stabili o tara libera in care cetatenii puteau scapa de opresiile severe din partea crestinismului si in care puteau invata secretele antice ale stramosilor, fara teama ca isi vor pierde vietile.
    se intentiona ca Statele Unite ale Americii sa devina „Noua Atlantida”, fiind menita sa reprezinte un model pentru natiunile lumii in ceea ce priveste cunostinta spirituala.
    de a infiinta o natiune libera, in care fiecare individ putea excela.
    celelalte intentii ale acestei Noi Ordini Mondiale pot fi gasite in doctrinele originale ale Statelor Unite ale Americii.

Vezi si Critica cu privire la proietul Blue Beam

Acum, ce s-a intamplat cu intentiile enumerate mai sus si unde duce *cealalta* N.O.M. si care este a evreilor, este o cu totul alta poveste. Francmasoneria de azi este foarte diferita de cea originala, care avea la baza Principiile Luciferiene.

Curand dupa aceea am citit cum Mayer Amschel Rothschild, tatal dinastiei multitrilionare evreiesti, s-a folosit de pozitia lui de incredere:

Vezi si America e in ALERTA! PUTIN vrea sa schimbe NOUA ORDINE MONDIALA!

Aici este un citat din cartea „Ruled by Secrecy”, de Jim Marrs © 2000, paginile 58 – 59:

    „Aceasta dinastie bancara secreta a fost inceputa de Mayer Amschel Bauer, un evreu de origine germana, nascut in Frankfurt pe 23 februarie 1744 …” „Tanarul Mayer a studiat pentru a ajunge Rabin. A fost scolit cu precadere in Hashkalah, un loc in care se impleteau religia, dreptul evreiesc si logica.” „Moartea parintilor lui l-a fortat pe Mayer sa paraseasca scoala rabinica si sa intre ca ucenic intr-o casa bancara.

Vezi si Simbolurile satanice descoperite in inima celui mai puternic oras al lumii – FOTO

    Invatand repede comertul, acesta a devenit agent financiar la curtea lui William IX, administrator roial al regiunii Hesse-Kassel si un francmason remarcabil. A intrat in gratiile lui William, care era doar cu un an mai in varsta decat el, atunci cand a inceput sa impartaseasca interesele acestuia pentru Francmasonerie si antichitati. Mayer cauta monede antice pe care le vindea binefacatorului sau la pretuiri mult mai reduse. Luand in considerare pregatirea sa rabinica si cautarile sale serioase dupa antichitati, acesta a capatat cu siguranta o profunda intelegere a misterelor antice, cu precadere a cabalei evreiesti. Tot in aceasta perioada, metafizica cabalei evreiesti a inceput sa se imbine cu traditiile Francmasoneriei.” **

Evreii infiltreaza orice fel de sursa de putere a Gentililor. Din interior, acestia fie dobandesc control total, fie cauta sa o eradicheze prin coruptie.

Noua Ordine Mondiala
evreiasca este un stat mondial de sclavie, in frunte cu si condusa de evrei. Aceasta N.O.M. este exact opusul a ceea ce se intentiona de Francmasonii originali, care erau cu totii Gentili (ne-evrei):

Mesia evreiesc in forma lui „Iisus” (o conexiune simpatetica magica, in care au fost axate toate rugaciunile si energia psihica a crestinilor), care ii va unii pe evrei si va pune bazele statului comunist de ordine mondiala condus din Israel (care a fost furat de la palestinieni pe baza istoriei fictive ale evreilor prezentate in biblie si care a fost ales  in special datorita pozitiei acestuia la intersectia dintre cele trei continente majore: Europa, Africa si Asia si a centrarii acestuia peste linii ley extrem de puternice) si in care evreii vor avea conducerea si controlul total asupra Gentililor fiecarei natiuni, cultura sau rasa de pe fata pamantului.

Oamenii vor fi insemnati cu coduri de bare precum vitele (vezi cuvantul derogatoriu evreiesc „goyim”, folosit pentru Gentili), pentru a asigura controlul total. Implanturile cu micro-cip reprezinta o alta posibilitate care asigura ca Gentilii pot fi urmariti precum animalele.
Toata cunostinta oculta va fi indepartata in mod sistematic din randul populatiei (adevaratul scop atat a crestinismului cat si a comunismului) prin ucidere in masa si tortura, dupa cum s-a intamplat in timpul Inchizitiei, dar si mai recent (1950) – an in care presedintele Tse-Tung din China Comunista a marsaluit in Tibet unde a ars din temelii manastirile si a macelarit liderii religiosi. Tibetul, datorita izolarii lui in inima Muntilor Himalaya, inca mai pastra multe din doctrinele antice ale invataturilor spirituale originale, atunci cand iudaismul, crestinismul si islamul, impreuna cu cohortele lor, au intrat in scena.
   
Cunostinta spirituala si puterea oculta se vor afla exclusiv in mainile evreilor, pentru controlul total al lumii.
   
Aproape toti evreii neimplicati, caldicei sau neutrii vor fi mai mult decat bucurosi sa li se alature fratilor lor in aceasta noua clasa de conducere, atunci cand va veni timpul.
   
Programul de amestecare a raselor va eradica toata identitatea rasiala si culturala, pentru control total. Prin pierderea individualitatii, prin distrugerea rasiala si a identitatii culturale, istoria poate fi rescrisa exact dupa placul evreilor. Ei au facut acest lucru timp de secole, necunoscut majoritatii populatiei Gentile. Acest lucru a fost deja realizat in cazul satanismul (religia originala a omenirii), unde invataturile originale, preoti, preotese, alti lideri spirituali si oamenii care aveau astfel de cunostinte, impreuna cu librariile lor, au fost distruse in mod sistematic. Biserica crestina a avut libertatea totala de a defini Satanismul exact asa cum aceasta a gasit de cuviinta, avandu-se in vedere ca mai exista foarte putine ramasite despre trecut, in ceea ce priveste cunostinta si adevarul. Biblia nu este nimic mai mult decat o istorie fabricata a poporului evreu, pe care acestia nu au avut-o niciodata. Datorita indoctrinarii in masa si a credintelor bagate pe gat cu forta, mintea gloatelor a creat o forma mentala puternica care a asistat poporul evreu in setea lui de a conduce lumea.
   
Fiintele umane nu vor fi nimic mai mult decat suflete pierdute, fara identitate, libertate, cunostinta sau individualitate; nu vor fi decat un obiect de unica folosinta, in folosul total al statului de sclavi condus de evrei.

Cele de mai sus se afla intr-o opozitie totala cu Noua Ordine Mondiala intentionata de Francmasonii originali, care erau Gentili. Din nefericire, din nou, evreii joaca pe ambele parti, impotriva partii de mijloc. Ritualurile din Francmasoneria moderna – care acum sunt directionate spre a doua venire a spurcaciunii de mesia si spre fuziunea religiilor lumii – sunt pe cat se poate de diferite de ritualurile intretinute in primii ani ai Francmasoneriei, ale caror registre au fost indepartate si pecetluite in secret.

Este atat de evident, odata ce vraja este rupta, cum evreii au pus mana pe puterea oculte si au abuzat de ea, in pornirea lor de a deveni „Dumnezeu”. Daca faci cercetarile si studiul necesar, vei vedea cat de tipatoare sunt asemanarile dintre biblia iudeo-crestina, comunism si versiunea evreiasca a Noii Ordini Mondiale. Cartea „Deadly Deception: Freemasonry Exposed by One of Its Top Leaders” de James D. Shaw si Tom C. McKenney, care, desi a fost scrisa dintr-o perspectiva crestina, contine multe informatii utile cu privire la Francmasoneria Moderna.

Din cauza infiltrarii pe scara larga si a controlului pe care acestia il au in punctele cheie, multi Gentili – in special crestinii, sunt confuzi si sustrag aceasta N.O.M. in una singura, cand in fapt sunt doua idei diferite. Dat fiind faptul ca s-a folosit putere oculta, acestia omit sa vada acest monstru care le sta in curtea casei, sa zicem asa, fiind inselati in a lucra pentru el in mod patimas.

Parintii Fondatori ai Statelor Unite ale Americii au folosit puterea oculta in scopuri generoase, pentru a intemeia o natiune libera in care invataturile antice si cunostinta oculta puteau inflori fara teama de persecutie. Ar trebui de asemenea sa fie extrem de evident faptul ca nu exista NIMIC „spiritual” in „religia” crestina. Aceasta este si intotdeauna a fost un materialism pur. Crestinii nu au nici un fel de cunostinta despre anatomia sufletului lor si nici nu stiu cum sa se vindece pe ei insusi sau pe cei dragi, cum nu au nici un fel de cunostinta despre nimic din domeniul spiritual.

Intreaga asa-numita „religie” este complet falsa si contrafacuta. Crestinii care ajung in nivelele avansate ale crestinismului isi pun acea fata artificiala si cleioasa, peste care acesti infami isi lipesc un zambet fals si patetic. Acest lucru se datoreaza faptului ca intreaga lor viata se roteste in jurul minciunilor, pana acolo incat incep sa adopte o infatisare artificiala care seamana cu minciunile in care acestia sunt atat de scufundati. Aceasta este o parte a pedepsei lor, care in cele din urma va conduce la damnare eterna datorita degenerarii sufletului lor si datorita respingerii cunostintelor spirituale si blestemarii si blasfemierii Adevaratului Zeu Creator.

Adauga un comentariu