National

Strategia lui Alin si Dorin Cocos sa scape de JUMATATE din pedeapsa

Publicat: 04 mart. 2015
1
Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul sau, Alin s-au gandit la o strategie ca sa scape cu jumatate din pedeapsa pentru faptele lor. Dupa ce au facut denunturi, acum cei doi cer sa fie judecati de la primul termen, pentru ca isi recunosc vinovatia. Asa au sanse sa scape cu mai putini ani de condamnare. Dorin si Alin Cocos cer sa fie judecati de urgenta dupa ce au facut denunturi pentru ca astfel sa primeasca o pedeapsa cat mai mica.
In ultimul dintre denunturi, Dorin Cocos a scris alb pe negru cum a impartit milioanele de euro primite de la Gheorghe Stelian in dosarul retrocedarilor ilegale. Milioanele erau impartite in numerar, de multe ori cu sacosa. Alin Cocos a confirmat si el ca milioanele de euro erau plimbate cu sacosa. „Eram in biroul tatalui meu Cocos Dorin la Euro Hotel cand a inmanat domnului Diacomatu Sergiu o sacosa din plastic despre care stiam ca contine bani”, a scris Alin Cocos.
Dorin Cocos, fiul sau si Alina Bica se afla in continuare in arest preventiv. Ei au fost trimisi in judecata in dosarul disjuns din cel privind afacerile de la ANRP.
Adauga un comentariu