Magazin

Strigatul disperat dupa ajutor al mamei Madalinei Manole. Vezi ce a patit femeia la o luna dupa ce sotul ei a paralizat!

Publicat: 06 sept. 2014
1

Mama Madalinei Manole a ajuns la capatul puterilor, dupa ce, in urma cu o luna, sotul sau a suferit un accident vascular. Femeia este cea care il ingrijeste 24 din 24 de ore, desi starea sa de sanatate este una precara.

La patru ani de la sinuciderea Madalinei Manole, o noua drama loveste familia acesteia. Tatal artistei a suferit, in urma cu o luna un accident vascultar care l-a lasat aproape paralizat. Acum, Ion Manole sta mai mult imobilizat la pat, vorbeste cu dificultate si nu se poate deplasa decat cu ajutorul alcuiva, care sa il sustina. Medicii sustin ca starea acestuia este destul de grava si ca va avea nevoie de o lunga perioada de recuperare, scrie cancan.ro.

 In tot acest timp, cea care i-a fost alaturi si l-a sprijinit neconditionat a fost sotia sa, care face eforturi mari pentru ca barbatul sa fie ingrijit corespunzator. Pe deasupra, familia Manole are si grave probleme financiare, pe care tot femeia incearca sa le rezolve. Bolnava si ea de diverse afectiuni, mama Madalinei Manole a ajuns la capatul puterilor si nu exista zi in care sa nu planga:

Comentarii
Adauga un comentariu