Cancan ultimă oră

Stripteuzele au început să livreze pizza în cel mai rece oraș de pe pământ. Cum de au ajuns în această situație

Publicat: 02 iun. 2020

Pentru că odată cu pandemia de coronavirus foarte multe locații și-au suspendat activitatea, iată că pentru a-și câștiga existența, mai multe stripteuze dintr-un oraș din Rusia au găsit imediat alternativă. Aceasta au început să livreze pizza, însă și-au păstrat costumația de serviciu. Pandemia de coronavirus a dat planurile peste cap a milioane de oameni din întreaga lume, iar asta o pot spune și stripteuzele dintr-un oraș din Rusia care au fost nevoite să spună ”adio” pentru o perioadă cluburilor în care își făceau meserie și să se reinventeze.

Ei bine, când vorbim de reinventat ne referim la un nou job, însă ele au ținut să păstreze și ceva reprezentativ din meserie pe care au avut-o cu puțin timp în urmă. Mai multe domnișoare din Iakutsk, cel mai rece oraș din lume, au lăsat locarurile pentru a deveni livratoare de pizze! Însă asta nu e tot. Dansatoarele au ales să meargă în fața clienților îmbracate sumar, așa cum o făceau și în cluburi, iar metoda folosită de ele se pare că merge de minune, deoarece clienții care primesc pizza sunt extrem de încântați. Nu știm dacă e vorba însă de calitatea produsului sau de felul în care preparatul a ajuns la ei.

Și mai ”amuzant” e faptul că țara în care livrează pizza este cea mai rece de pe pământ, iar asta nu se întâmplă doar iarna, ci chiar și pe perioada verii. Astfel că aici uneori temperaturile ajung până la -50 de grade. Deci, clienții ar trebui să aprecieze și mai mult efortul domnișoarelor, deoarece ele încearcă pe cât posibil să îi facă fericiți, lăsând la o parte gradele din termometre!

Adauga un comentariu