Eveniment-Social

Strivit sub propria masina

Publicat: 22 ian. 2008
1

• Ioan Cristian Gatu, in varsta de 49 ani, a fost gasit intr-o balta de sange, cu fata si pieptul strivite de puntea autoturismului Dacia, sub care s-a bagat pentru reparatii la o roata • Masina a fost suspendata la cateva zeci de centimetri de nivelul solului, pe niste paleti din lemn si pe cateva buturugi

Un barbat din comuna Tomesti, din apropierea municipiului Iasi, a murit ieri strivit de masina pe care incerca sa o repare. Macabra descoperire a fost facuta in jurul orei 12.00, de trei tineri care lucrau la atelierul unde s-a produs accidentul. Ioan Cristian Gatu, in varsta de 49 ani, a fost gasit intr-o balta de sange, cu fata si pieptul strivite de puntea autoturismului Dacia, sub care s-a bagat pentru reparatii la o roata. Gatu a fost insa imprudent si nu si-a luat toate masurile de siguranta ce se impun in cazul unor astfel de interventii.

Mai precis, masina a fost suspendata la cateva zeci de centimetri de nivelul solului, pe niste paleti din lemn si pe cateva buturugi. Nimeni nu stie cum a alunecat masina de pe instalatia improvizata, pentru ca la momentul la care s-a produs accidentul, Gatu era singur in curtea propriului atelier. Cei trei tineri care l-au gasit pe barbat sub masina au anuntat imediat accidentul prin intermediul serviciului de urgenta 112. La fata locului s-au deplasat doua echipaje SMURD, care nu au putut decat sa constate decesul lui Ioan Cristian Gatu. „Am intrat in curte sa luam niste materiale din magazia pe care am inchiriat-o de la Gatu, moment in care l-am gasit pe acesta sub masina. L-am strigat de cateva ori, nu a raspuns, moment in care ne-am dat seama ca s-a intamplat ceva grav si am sunat la 112. Ne-am dat seama ca a murit dupa culoarea vanata a fetei”, a declarat ieri Marius Fratila, unul dintre tinerii care l-au gasit pe Gatu sub masina. Din primele cercetari efectuate la fata locului, Ioan Cristian Gatu a murit din cauza greutatii autoturismului care a cazut brusc peste barbat, strivindu-i cutia toracica. Din spusele celor care il cunosteau, Gatu intentiona sa renunte la meseria care i-a adus sfarsitul si isi dorea sa devina politist comunitar.

Adauga un comentariu