Local

Student francez crita de beat, prins la volan in centrul Iasului

Publicat: 22 oct. 2015

La data de 22 octombrie, în jurul orelor 02:30, politistii locali ce se aflau în zona Piata Unirii s-au sesizat cu privire la faptul ca, pe strada Piata Unirii circula un autoturism fara a avea luminile de întâlnire în functiune si, la vederea autoturismului din cadrul Politiei Locale, pasagerul din dreapta a aprins luminile si a tras de volan stânga, pentru a nu intra în coliziune cu pilonii care delimiteaza partea carosabila.

„Lucratorii institutiei noastre au procedat la interceptarea si legitimarea conducatorului auto, ocazie cu care a reiesit faptul ca se numeste A. Q., de 24 ani si este cetatean francez. Având în vedere faptul ca persoana mentionata emana halena alcoolica, la fata locului a fost solicitata o patrula din cadrul Politiei Rutiere si în urma testarii cu aparatul Drager a fost indicata o concentratie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au declarat oficialii Politiei Locale Iasi.

Cazul a fost preluat de Biroul Politiei Rutiere pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz. De asemenea, pe parcursul zilei de miercuri, politistii locali au aplicat 92 de sanctiuni contraventionale, în valoare de 20.390 lei.loading...

Adauga un comentariu