Eveniment-Social

Student tilharit pe o alee din Tudor Vladimirescu

Publicat: 01 mart. 1999
1

•Agresorul a primit 5 ani si 2 luni de inchisoare

Cristian Bostan (19 ani), din comuna Tomesti, judetul Iasi, a primit 5 ani si 2 luni de puscarie pentru ca a tilharit un student. Fiind in stare avansata de ebrietate, Bostan l-a batut crunt pe tinarul Bogdan Scinteie, dupa care l-a deposedat de o geaca din piele si suma de 60.000 de lei. Agresorul a mai fost cercetat de politisti pentru comiterea unui furt calificat.

Incepind cu luna octombrie 1998, Bostan a inceput sa frecventeze saptaminal discoteca „Rosu si Negru”, ocazie cu care s-a indragostit de studenta Carmen Luca, de care a fost gazduit citeva nopti. In noaptea de 27/28 octombrie 1998, in timp ce se intorceau de la discoteca, cei doi s-au oprit pentru a discuta pe o alee intunecata. Enervat de privirile curioase ale unui student, Bostan i-a aplicat acestuia o ploaie de pumni si picioare, facindu-l knock-out. Carmen a fugit, iar agresorul a continuat sa-l loveasca pe studentul cazut la pamint pina ce acesta si-a pierdut cunostinta. La plecare, tilharul a luat o geaca din piele in valoare de un milion de lei si suma de 60.000 de lei.

A doua zi, infractorul a fost identificat si retinut pe strada de fratele celui tilharit, care a recunoscut geaca si a anuntat politia. In urma loviturilor primite, studentul Bogdan Scinteie a suferit leziuni care au necesitat 14-15 zile de ingrijiri medicale. Pe linga pedeapsa primita, agresorul va fi obligat sa plateasca cheltuieli judiciare in valoare de 700.000 de lei.

Adauga un comentariu