Eveniment-Social

Studenti cazati in cele mai bune conditii la UTI – FOTO, VIDEO

Publicat: 27 sept. 2011

@ Universitatea Tehnica se apropie de finalul cazarii studentilor @ Deja, dupa doua zile, aproximativ jumatate dintre tinerii care beneficiaza de un loc in camin au primit cheia camerei @ In plus, acestia beneficiaza de cele mai mici tarife de cazare @ De asemenea, dupa o perioada de aproximativ trei ani in care s-a aflat in plin proces de reabilitare, cel mai mare camin studentesc din Europa de Est a devenit unul dintre cele moderne din Romania @ Faimosul camin T-17 le ofera celor peste 1.100 de studenti cazati aici bucatarii ultra-moderne la fiecare palier, spalatorie si uscatoare dar si camere proaspat renovate

Universitatea Tehnica Iasi (UTI) Gheorghe Asachi isi asteapta studentii pentru cazare, oferind camine complet modernizate, facilitati noi dar si cele mai mici tarife de cazare din toata Romania. „Deja, dupa doua zile de la debutul cazarilor, aproximativ 3.000 de studenti au fost cazati. Nu au mai fost cozi si aglomeratie ca in alti ani pentru ca am decis sa prelungim perioada destinata cazarilor. Studentii nostri au parte de conditii moderne in camine si de cele mai mici tarife din intreaga tara. Si la noua noastra cantina avem tarifele cele mai mici la mancare, din oras”, a precizat Sorin Iacoban, directorul Directiei Servicii Studentesti (DSS) de la Universitatea Tehnica. In total, in campusul Tudor Vladimirescu sunt disponibile 20 de camine. Caminul T6 este scos de la cazare pentru anul universitar 2011-2012, fiind in lucrari de reabilitare si de reparatii capitale. „In medie, am incasat aproximativ 150 de lei de la fiecare tanar cazat, ceea ce reprezinta plata pe trei luni”, a mai precizat Iacoban.  In acest an universitar, 7.135 locuri de cazare sunt disponibile la UTI. In functie de confortul pe care il au in camere, studentii politehnisti achita lunar intre 50 si 200 lei. Deja, de anul viitor, dupa finalizarea proiectului de reabilitare si modernizare a campusului, UTI va avea cele mai moderne conditii de infrastructura din intreaga tara.

De asemenea, dupa o perioada de aproximativ trei ani in care s-a aflat in plin proces de reabilitare, cel mai mare camin studentesc din Europa de Est a devenit unul dintre cele moderne din Romania. Faimosul camin T-17, le ofera celor peste 1.100 de studenti cazati aici bucatarii ultra-moderne la fiecare palier, spalatorie si uscatoare dar si camere proaspat renovate. „Dupa trei ani de zile in care s-au facut lucrari de reabilitare la T-17, studentii cazati aici au cele mai bune si mai moderne conditii de cazare. Este important sa aratam si faptul ca tarifele de cazare, spre deosebire de alte mari universitati din Iasi si din tara, sunt si cele mai mici”, a declarat si Bogdan Budeanu, directorul – adjunct al DSS de la UTI.   
Adauga un comentariu