National

Studenti israelieni injositi pe un aeroport din Romania

Publicat: 01 mai 2016
1
Mai multi studenti israelieni sustin ca au fost interogati si controlati pe un aeroport din Romania de o firma de securitate care lucra pentru compania Israir doar pentru ca vorbeau limba araba. Potrivit studentilor, membrii de origine araba din grupul de studenti au fost dusi intr-o camera separata pentru a fi interogati, in timp ce pasagerilor evrei li s-a permis continuarea procedurii de check-in. Unul dintre studentii evrei a reusit sa filmeze incidentul cu telefonul mobil, inainte ca un membru al firmei de securitate sa ii ceara sa opreasca filmarea.
In cele din urma, studentilor arabi li s-a  permis urcarea la bordul aeronavei, dar firma de securitate le-a interzis sa isi ia si bagajele cu ei. Acestea au ajuns in Israel 36 de ore mai tarziu. „Ne-am simtit umiliti. Cei care vorbeam araba am fost dusi intr-o camera separata si am fost perchezitionati”, a scris Badia Karem, unul dintre studenti, pe contul sau de Facebook.
Comentarii
  • Auzi,sau simțit umiliți,teroriștii babuini. Când terorizeaza lumea cu cu religia si mentalitatea lor,nu se mai simt umiliți. Dacă te duci in Israel,te cauta și în ciur! Cât tupeu pe borâții aștia.. Ar fi bine să fie separați de restul lumii, printr-un gard așa cum au facut evreii cu Cisiordania si Palestina!

Adauga un comentariu