Actualitate

Studenti model intr-un camin studentesc din Iasi! Studentii au decis, caminul T10 intra in renovare

Publicat: 12 sept. 2016

Caminul T10 din Campusul Tudor Vladimirescu a trecut prin modificari la inceputul lunii septembrie. Caminul a fost modernizat si zugravit de un grup de studenti cu intentii bune. Pentru ca totul sa arate impecabil la inceput de an universitar, iar armonia in camin sa fie posibila, cei care au muncit nu au facut-o doar pentru ei, ci si pentru bobocii de anul I care urmeaza sa primeasca repartitie in caminul T10.

Pricipalii binevoitori sunt membri ai Ligii Studentilor de la Facultatea de Mecanica. Lucrarile s-au desfasurat pe parcursul mai multor zile. Studentii din T10 si-au scurtat astfel vacanta si au ales sa faca un lucru productiv care sa le aduca beneficii pe parcursul anului universitar.

„Desi nici un student nu este profesionist in domeniul amenajarilor, cu totii au reusit sa faca o treaba exemplara. Ne dorim sa „locuim” in urmatoarele luni intr-un mediu cat mai placut, care sa ne faca sa ne simtim exact ca acasa. Speram ca si alti colegi sa ne urmeze exemplul.”, declara Volocaru Petru, presedinte Liga Studentilor de la Facultatea de Mecanica.

Studentii multumesc pentru sustinere Directiei Servicii Studentesti pentru sprijinul si materialele oferite.

Comentarii
  • Sigur n a plecat ideea de la marele specialist in cazari IACOBAN SORIN AVRAM? Este absolvent stralucit si doctorand al Facultatii de Mecanica. BZI verificati si faceti precizarea – daca este cazul. Ar fi bine pentru dl. deputat, se apropie alegerile.

  • E acelaşi T10, de pe vremea când era ,,Roşu şi Negru”, ,,Tex”, ,,Mov”, ,,CH”, ,,Club 90″ pe când era şef de cămin Marian Sofian. Iar DJ preferat era Sorin Lupaşcu…Cine reţine acele vremuri să dea un comentariu… Vremuri bune…

Adauga un comentariu