Eveniment-Social

Studenti si profesori de la UTI Iasi, participanti la un faimos concurs international

Publicat: 16 nov. 2015
1

Dupa ce, atat profesorii cat si studentii Universitatii Tehnice (UTI) Gheorghe Asachi din Iasi au participat, in trecut, cu mai multe echipe de studenti la concursurile Digilent, acestia se pregatesc si de editia de anul viitor.

Citeste si: O noua reusita pentru studentii si profesorii de la Universitatea Tehnica

„Rezultate remarcabile, obtinute de echipele de la Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata, inclusiv prin selectarea la finalele mondiale de la Munchen si Shanghai, arata ca UTI Iasi face performanta la cel mai inalt nivel. Astfel, lansarea editiei a XII-a a Concursului International Studentesc Digilent – regiunea Europa, care se va derula anul viitor la Cluj-Napoca, este asteptata cu nerabdare de comunitatea Politehnicii iesene. Astfel, termenul limita de înscriere este 31 decembrie 2015. De precizat ca, faza finala a concursului de la Cluj este programata intre 14 si 15 mai, 2016. Concursul are scopul sa încurajeze creativitatea, simtul practic si originalitatea studentilor, mobilizarea lor în realizarea unor proiecte de o complexitate crescuta. Mai multe informatii legate de concurs, proiecte, câstigatori si editiile anterioare se gasesc la adresa: http://www.digilentdesigncontest.com. Înscrierea se face on-line, pâna la 31 decembrie 2015, la aceasta adresa”, au transmis oficialii UTI Iasi.

Citeste si: Chinezii si americanii ne invidiaza! Un profesor iesean si studentii sai au dat lovitura in Europa – GALERIE FOTO, VIDEO
Adauga un comentariu