Eveniment-Social

Studentia la TUIASI! Mai multi prieteni, mai multe oportunitati! – FOTO

Publicat: 29 aug. 2016
1
Iti doresti ca imediat dupa facultate sa ai un loc de munca bine platit in domeniul in care te-ai pregatit? Visezi sa devii antreprenor al propriei afaceri in domeniul ingineresc? Vrei sa imbini talentul si abilitatile tale tehnice cu pasiunea pentru limbile straine? Daca raspunsul este da, Universitatea TehnicaGheorghe Asachi” din Iasi este alegerea perfecta pentru studiile tale universitare de licenta, de masterat sau doctorale. Cu o oferta educationala variata, la cele 11 facultati tehnice din cadrul TUIASI, cu numeroase programe de studiu in limba engleza, care iti vor deschide drumul integrarii rapide oriunde in lume, cea mai buna universitate tehnica din Moldova isi redeschide portile pentru admiterea din toamna, in perioada 5-20 septembrie 2016. Pentru a fi la curent cu cele mai recente noutati despre inscriere, verifica sectiunea ADMITERE.
Studiind la TUIASI poti deveni ceea ce iti doresti:
Inginerul format pe bancile Facultatii de Automatica si Calculatoare, care va propune si implementa solutii hardware si software ce vor raspunde cu brio provocarilor industriei viitorului.
Arhitectul care isi va pune amprenta pe designul cladirilor viitorului, dupa ce si-a desavarsit pregatirea la Facultatea de Arhitectura ”G. M. Cantacuzino”.
Inginerul care va uimi lumea cu inventiile sale, in care va combina materiale inteligente, tehnici de prelucrare avansata si cunostintele dobandite la Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor.
Inginerul geodez, hidrotehnician sau de mediu, pregatit la Facultatea de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului, expert in domeniul dezvoltarii durabile, specialist in evaluarea riscurilor de mediu sau cercetator fascinat de modelarea suprafetei terestre. 
Inginerul care poate proiecta chiar si masini de Formula 1, dupa ce a asimilat cele mai noi informatii in domeniu, oferite de cadrele didactice de la Facultatea de Mecanica.

 
Inginerul constructor sau instalator care va revolutiona domeniul constructiilor prin studiile sale si care va putea proiecta sisteme integrate de instalatii pentru case inteligente, dupa ce si-a petrecut studentia la Facultatea de Constructii si Instalatii, institutia care ocupa locul I in clasificarea nationala a facultatilor de profil. 

 
Inginerul – antreprenor in domeniul fashion care va schimba fata lumii, bazandu-se pe competentele tehnice, tehnologice, economice si manageriale in domeniul textil, dezvoltate in cadrul Facultatii de Textile, Pielarie si Management  Industrial.

 
Inginerul pentru care circuitele electrice nu mai au niciun secret si care va putea valorifica la maximum potentialul surselor regenerabile de energie, dupa ce a studiat la Facultatea de Energie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata.

 
Inginerul chimist, specializat in modelarea, conceperea si proiectarea de tehnologii, utilaje si instalatii, specialist in industria alimentara sau manager al proceselor de productie, cu o viziune multidisciplinara asupra strategiilor de protectie si imbunatatire a calitatii mediului, pentru care bazele unei temeinice pregatiri au fost puse in cadrul Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului.

 
Inginerul care poate proiecta circuite si sisteme electronice de inalta tehnologie, folosind informatiile si competentele dezvoltate in cadrul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.

 
Inginerul recunoscut pentru contributiile sale in nanotehnologie si care a invatat sa proiecteze si sa fabrice cele mai ingenioase sisteme hidraulice si pneumatice, urmand cursurile Facultatii de Constructii de Masini si Management Industrial. 
Daca si tu iti doresti sa fii un INGINER pregatit pentru provocarile viitorului, inscrie-te la TUIASI! Orice facultate ai alege, sentimentele pe care le vei trai in studentie vor fi incredibile! INFORMATII IMPORTANTE DESPRE ADMITERE gasesti accesand http://www.tuiasi.ro/admitere! Venim in sprijinul tau si cu varianta de inscriere on-line pe www.admitereonline.ro. Verifica toate informatiile pe site, apoi ia acum cea mai buna decizie pentru viitorul tau si inscrie-te la TUIASI, pentru ca aici este locul unde poti avea cele mai frumoase experiente de studiu, dar si de viata! Pe care cu siguranta le vei povesti cu mandrie celorlalti. Nu mai sta pe ganduri! Inscrie-te la TUIASI in perioada 5-20 septembrie 2016!
Adauga un comentariu