Eveniment-Social

Studentii absolventi ai cursurilor de antreprenoriat organizate de UAIC Iasi au fost premiati – FOTO

Publicat: 04 mart. 2019

Joi, 28 februarie 2019, începând cu ora 17:00, Societatea Antreprenoriala Studenteasca (SAS) din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iasi a organizat un eveniment de premiere a studentilor care au câstigat competitia de planuri de afaceri.

La eveniment, care a avut loc în amfiteatrul B1, al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA), au participat peste 90 de studenti, majoritatea absolventi ai cursurilor de antreprenoriat. Studentii care au ocupat primele cinci pozitii la competitia de planuri de afaceri vor participa gratuit la o scoala de vara de antreprenoriat, care va avea loc în perioada 1 – 7 iulie 2019, la Universitatea "Cuza".

Citeste si: Peste 100 de elevi au participat la conferinta "Vreau sa fiu antreprenor!" de la Liceul Teoretic "Vasile Alecsandri"

"Tot în cadrul evenimentului de premiere a avut loc si o noua conferinta din seria «Lectia de antreprenoriat». De data aceasta, invitatul a fost chiar un student antreprenor: David Burcovschi, fondator si manager al D-SOFT SRL, student în anul I la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul UAIC. La cursurile de Antreprenoriat organizate de Societatea Antreprenoriala Studenteasca au participat 310 studenti ai Universitatii «Cuza». Fiecare participant la curs a primit gratuit volumul «Antreprenoriat. Înfiintarea, finantarea si managementul noilor afaceri», precum si materiale promotionale elaborate în cadrul proiectului", au transmis oficialii de la «Cuza».

Citeste si: Conferinta Internationala a Consortiului Universitaria pe "Impactul Stiintei sportului si educatiei fizice in societatea contemporana", la UAIC Iasi

De asemenea, au fost organizate trei conferinte cu antreprenori de succes din Iasi sub egida "Lectia de antreprenoriat" (Dorin Cristea, Nicoleta Hritscu, Marian Berdan), respectiv trei ateliere de lucru si 11 sesiuni de consiliere privind elaborarea planurilor de afaceri, aspecte legale privind organizarea afacerilor, modalitati de finantare a afacerilor, tehnici de vânzare si inovare. Societatea Antreprenoriala Studenteasca a editat si tiparit suportul de curs cu titlul "Antreprenoriat. Înfiintarea, finantarea si managementul noilor afaceri", autori Anton Sorin Gabriel, Agheorghiesei Daniela-Tatiana, Maha Liviu-George, Onofrei Mihaela.

SURSA FOTO: http://www.uaic.ro

Comentarii
  • Ştiaţi că 60% dintre protestatarii #rezist Iaşi au studiat/ studiază la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi ??? = Grup organizat !!!

Adauga un comentariu