Eveniment-Social

Studentii de la Universitatea Tehnica din Iasi pot face voluntariat la cantina institutiei

Publicat: 27 sept. 2016

Universitatea Tehnica (TUIASI) Gheorghe Asachi din Iasi, prin Directia Servicii Studentesti (DSS) ofera 11 burse pentru studentii care doresc sa desfasoare activitati de voluntariat la Cantina din Campusul Tudor Vladimirescu. Programul se va desfasura pe perioada intregului an universitar 2016 – 2017.

Citeste si:  40 de lucruri pe care nu le stiai despre Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi – FOTO, VIDEO

„Cuantumul bursei este de 400 de lei pe luna, iar orele de lucru sunt in numar de 20 pe saptamana (patru ore pe zi, in zilele lucratoare – n.r.). Activitatile pe care studentii vor trebui sa le desfasoare in cantina sunt urmatoarele: curatarea legumelor, intretinerea locului de munca, debarasarea meselor, spalarea veselei, sa ajute la depozitarea si conservarea produselor alimentare si gospodarirea si infrumusetarea spatiilor din interiorul si exteriorul cantinei. Studentii care doresc sa aplice pentru bursa trebuie sa se prezinte cu cererea de inscriere si CV-ul – model Europass in data de 28 septembrie 2016, ora 9:00, la Cantina Studenteasca din Tudor Vladimirescu, pentru a participa la concursul de selectie. Concursul va consta in interviu si proba de lucru de patru ore. Programarea probei de lucru va fi stabilita de comun cu acord cu comisia de evaluare, pentru zilele de 28, 29 si 30 octombrie, functie de numarul de studenti inscrisi”, transmis oficialii DSS de la TUIASI.

Citeste si:  Universitatea Tehnica si-a deschis o noua cantina – FOTO, VIDEO

De reamintit ca, in luna mai a anului 2011, dupa mai bine de zece ani, cantina din Tudor a fost redeschisa. Investitia s-a ridicat la suma de 400.000 euro si a fost realizata din fonduri europene. Aceasta este situata in zona caminelor T7 – T8 din Campusul Vladimirescu si poate produce aproape 1.000 portii pe zi.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu