Eveniment-Social

Studentii economisti din Iasi, prezenti la Pascani

Publicat: 19 feb. 2016
1
In perioada 22 februarie – 3 martie, Caravana Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA), din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) Iasi, se va deplasa in 15 orase din Moldova, pentru a prezenta programele de studii. In Pascani, Caravana FEAA va ajunge, pe data de 26 februarie, la Liceul Teoretic „Miron Costin”.
Elevii de clasa a XI-a si a XII-a din 58 de licee din Moldova, vor avea oportunitatea de a participa la prezentarea programelor de studii, sustinuta de catre Departamentul Media al facultatii. Primavara aceasta, Caravana FEAA va ajunge in Bacau, Barlad, Botosani, Falticeni, Harlau, Iasi, Onesti, Pascani, Piatra Neamt, Roman, Radauti, Suceava, Targu Frumos, Targu Neamt si Vaslui. La sfarsitul lunii februarie, respectiv inceputul lunii martie, studenti si profesorii vor sustine prezentari in fata elevilor.
In urma prezentarii elevii vor detine informatii despre sistemul de admitere in cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, specializarile pentru care pot opta, oportunitatile de voluntariat din cadrul campusului, precum si informatii ce tin de posibilitatile de angajare. Acest proiect isi propune sa ofere elevilor, parintilor si profesorilor de liceu o perspectiva realista asupra mediului academic economic. Aceasta este prima etapa a informarii elevilor cu privire la oferta educationala a facultatii, in etapa urmatoare elevii sunt invitati sa ne viziteze in cadrul proiectului Zilele Portilor Deschise.
Adauga un comentariu