Eveniment-Social

Studentii ieseni, prezenti la Consortiul Universitaria

Publicat: 22 ian. 2013
1
Reprezentantii studentilor in Consiliile de Administratie (CA) si Senatele Universitatilor ce fac parte din Consortiul Universitaria s-au reunit la Bucuresti, in perioada 9-11 ianuarie, cu scopul de a identifica modele de buna practica in reprezentarea studentilor si de a dezvolta platforma de dialog structurat la nivel national.
Intalnirea a fost gazduita de Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti, iar participantii au avut ocazia de a-i intalni pe rectorul institutiei, prof. univ. dr. Pavel Nastase, si pe presedintele Senatului, prof. univ. dr. Razvan Zaharia, si pe alti membri ai conducerii academiei.
Pe agenda intalnirii s-au aflat subiecte precum: implementarea codului national al drepturilor si obligatiilor studentului, bunele practici in reprezentarea studentilor, imbunatatirea dialogului intre reprezentantii studentilor din universitatile din Romania respectiv implicarea studentilor in activitatile de reprezentare si in managementul universitar.
Consortiul Universitaria este format din cele mai prestigioase cinci universitati din tara respectiv Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea din Bucuresti si Academia de Studii Economice din Bucuresti, a caror conducere se intalneste periodic pentru a discuta aspecte referitoare la invatamantul superior din Romania.
Adauga un comentariu