Eveniment-Social

Studentii Universitatii Cuza se pot inscrie in competitia pentru Bursele Sfantul Dumitru

Publicat: 14 aug. 2016
Pâna pe 15 octombrie 2016, studentii Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi îsi pot depune candidaturile pentru a obtine una dintre Bursele Sfantul Dumitru. Acestea sunt oferite de instiutie si reprezinta o recunoastere a excelentei pe plan academic, a performantei în cadrul competitiilor stiintifice studentesti si a implicarii sociale a studentilor universitatii. Pot candida studentii UAIC înmatriculati în ciclul de învatamânt de licenta.

Citeste si : Burse de studiu in Italia pentru studentii Universitatii Cuza Iasi – FOTO

Câstigatorul va fi stabilit pe baza unui punctaj calculat dupa urmatoarele criterii: media anului universitar precedent- 30 la suta, implicarea în proiecte sociale studentesti- 10 la suta, premii la concursuri destinate studentilor, cu recunoastere nationala sau internationala- 55 la suta, scrisoareeseu de maximum doua pagini care sa prezinte intentiile de dezvoltare profesionala în urmatorii cinci ani- cinci la suta.

Citeste si : Burse private de studiu Loredana Battaglia la Universitatea Cuza Iasi 

Dosarele vor fi depuse, într-un plic sigilat, la Departamentul pentru Studenti si Absolventi – Campus Titu Maiorescu, camin C5, Camera 16, persoana de contact: Alma Andrei. Mai multe informatii pot fi aflate de la Bogdan-Alexandru Munteanu, reprezentatul studentilor în Biroul Senat al Universitatii Cuza. Festivitatea de decernare a bursei va avea loc la finalul lunii octombrie, în cadrul Zilelor Universitatii.loading...

Adauga un comentariu