Eveniment-Social

Studentii Universitatii Tehnice din Iasi, acces gratuit la baza sportiva din Campusul Tudor Vladimirescu

Publicat: 31 mai 2016
1

Pana pe 15 iulie 2016, toti studentii Universitatii Tehnice (TUIASI) Gheorghe Asachi Iasi vor beneficia de acces gratuit la baza sportiva din Campusul Studentesc Tudor Vladimirescu, in intervalul orar 8:00-22:00. Astfel, acestia isi vor putea face programari la numarul de telefon 0232.702.425. Va fi permis si accesul fara rezervare, dar in limita disponibilitatii spatiilor din cadrul bazei sportive. Atat programarile, cat si accesul fara programare se vor face de catre un singur student, care isi va asuma responsabilitatea pentru buna desfasurare a activitatii in baza sportiva.

Citeste si: 40 de lucruri pe care nu le stiai despre Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi – FOTO, VIDEO

„Pentru a fi permis accesul, toti studentii trebuie sa aiba asupra lor legitimatia de student, carnetul de student sau orice document care atesta calitatea de student al universitatii, la intrarea in baza sportiva. Pentru o buna desfasurare a activitatii, rezervarile se fac doar pe parcursul unei singure saptamani, ori de cate ori studentii doresc sa acceseze baza sportiva, in limita pozitiilor libere in graficul de programari, cu posibilitatea reinnoirii programarilor in saptamana urmatoare. Rezervarile trebuie confirmate cu maximum 20 de minute inaintea orei de incepere de catre unul dintre studenti, telefonic sau prin prezenta la sala de sport, la punctul de paza”, au transmis oficialii institutiei de invatamant superior. 

Citeste si: Aceasta este vestea pe care au asteptat-o toti profesorii de la Universitatea Tehnica Iasi. Dan Cascaval este noul rector – FOTO

Adauga un comentariu