Eveniment-Social

Studenții Universității Tehnice din Iași, provocați la un concurs inedit de fotografii. Sunt puse în joc premii frumoase în bani

Publicat: 12 oct. 2021
Studenți în Campusul Studențesc
Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași îi provoacă pe propriii studenți, ca în fiecare an, la un concurs de fotografii

Un nou concurs inedit pentru studenții de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași! Aceștia sunt provocați la o competiție de fotografii. Cele mai bune imagini vor fi premiate în bani și evidențiate în cadrul unei expoziții organizate de Zilele Universității.
Tinerii pot trimite propriile creații până pe 22 octombrie 2021. Din cauza situației epidemiologice, prezentarea creațiilor se va desfășura anul acesta on-line

Universitatea Tehnică (TUIASI) „Gheorghe Asachi” din Iași propune o interesantă și provocatoare competiție pentru studenții instituției! Ca în fiecare an, studenții și profesorii #TUIASI sunt invitați să arate cum văd viața academică, decupată din viața lor de zi cu zi cu ajutorul aparatului de fotografiat sau al telefonului.

„A venit rândul tău să participi la ediția 2021 a concursului foto devenit tradiție la Universitatea Tehnică. Cele mai bune fotografii vor fi premiate în bani și evidențiate în cadrul unei expoziții organizate de Zilele Universității „, anunță reprezentanții TUIASI.

Regulamentul concursului, care se va finaliza pe 22 octombrie 2021, este: like pe Facebook paginii TUIASI, postare cu fotografia sau fotografiile cu care studentul se înscrie în concurs pe profilul acestuia de Facebook, cu hashtag-ul #TUIASI, fotografiile trebuie să le aparțină acestora, fiecare postare să fie publică, nu vizibilă doar pentru prieteni.

Fotografiile vor fi trimise printr-un e-mail la [email protected] Acestea trebuie să fie de minimum 8 megapixeli și fără watermark

Fotografiile vor fi trimise printr-un e-mail la [email protected] Acestea trebuie să fie de minimum 8 megapixeli și fără watermark.

„Pentru a te asigura că imaginea e la mărime originală, va trebui să ne trimiți fișierul așa cum a fost generat de aparat/telefon/ programul de post-procesare, nu să-l downloadezi de undeva unde a fost deja uploadat (Facebook, de exemplu), pentru că asta îi scade din calitate. Scrie-ne în e-mail și categoria la care vrei să te înscrii, titlul fotografiilor și link-ul de Facebook unde le-ai postat. Nu uita să incluzi în e-mail și numele, prenumele, facultatea (și anul, pentru studenți).

Noi vom alege cele mai bune trei fotografii de la fiecare categorie, iar marți, 26 octombrie, anunțăm finaliștii. Departajarea finală se face în funcție de numărul de like-uri pe care fotografiile rămase în concurs le adună până la sfârșitul zilei de marți, 2 noiembrie. Miercuri, 3 noiembrie, anunțăm câștigătorii premiilor I, II și III, pentru fiecare categorie, pe pagina de Facebook a TUIASI și pe site-ul Universității”, mai arată oficialii Politehnicii ieșene.

Prin înscrierea la concurs, participanții își asumă că fotografiile trimise le aparțin și sunt de acord cu folosirea ulterioară a acestora în materialele de prezentare ale TUIASI

Categoriile concursului sunt: „La școală – Vrem să vedem școala cum o vezi tu”, „Viața în campus”, „Experiențe internaționale”, „Concursuri, tabere și Zilele Porților Deschise”, Învăț și practic”, „Studenții, văzuți prin ochii profesorilor”, Spiritul TUIAȘI – Orice te duce pe tine cu gândul la viața de student la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași. Dă-ți frâu liber imaginației!” De asemenea, la această categorie sunt invitate cadrele didactice să se înscrie cu fotografiile lor. Premiile: locul I – 250 de lei, locul al II-lea – 150 de lei, locul al III-lea – 100 de lei. Sunt 21 de premii în total, câte trei pentru fiecare dintre cele șapte categorii.
Adauga un comentariu