Stiri

STUDIU: Romanii isi petrec diminetile din ce in ce mai mult online

Publicat: 04 mart. 2013

Romanii isi petrec diminetile din ce in ce mai mult online, 52% dintre acestia spunand ca isi beau cafeaua in timp ce acceseaza contul personal de Facebook, potrivit unui studiu realizat de Nescafe.

Rezultatele au fost obtinute in cadrul unui studiu Nescafé realizat in februarie 2013, care a analizat obiceiurile matinale ale romanilor.

77% dintre romani considera ca un start bun dimineata le influenteaza pozitiv intreaga zi, activitatile matinale avand impact direct asupra starii de bine. Rezultatele au fost obtinute in cadrul unui studiu NESCAFÉ realizat in februarie 2013, care a analizat obiceiurile matinale ale romanilor.

In plus, diminetile romanilor sunt din ce in ce mai mult petrecute online pentru ca 52% dintre acestia isi beau cafeaua in timp ce acceseaza contul personal de Facebook. De asemenea, romanii vor sa fie la curent cu noutatile zilei inainte sa plece de acasa, 62% dintre ei urmarind cele mai noi stiri la TV, radio sau online la prima ora. Studiul despre diminetile romanilor a fost efectuat de catre compania Exact Cercetare si Consultanta in perioada 20-21 februarie, pe un esantion de 342 persoane, cu varsta cuprinsa intre 25-45 ani din mediul urban, prin metodologia CAWI (computer assisted web interviewing). Eroarea maxima de esantionare este+/- 5.3% la un nivel de incredere de 95%loading...

Adauga un comentariu