Eveniment-Social

Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Tg. Mureș – Tg. Neamț a fost înaintat. Ce documente necesare lipsesc

Publicat: 07 dec. 2021

Astăzi, 07.12.2021, Ingenieria Especializada Obra Civil E Industrial S.A. a înaintat Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Târgu Mureş – Târgu Neamţ revizia 3, aşa cum a fost stabilit în cadrul şedinţelor săptămânale de progres.

Documentaţia a fost predată pentru întreg obiectivul de investiţie Autostrada Târgu Mureş – Târgu Neamţ.
La o primă analiză a acesteia, s-a constatat că lipsesc documentaţiile necesare pentru obţinerea Acordului de mediu (RIM, ŞEA, ŞEICA, PMM etc.), documentaţiile privind ocuparea terenurilor (Raportul de Evaluare al imobilelor afectate şi Identificarea proprietarilor şi imobilele deţinute de aceştia şi lista proprietarilor şi imobilele afectate semnate şi ştampilate de Primarii) iar volumul Autorizaţii, Avize şi Acorduri este incomplet.

În perioada următoare, documentaţia va fi analizată de către Departamentele de specialitate din cadrul CNAIR S.A. în vederea verificării modului în care au fost implementate observaţiile emise anterior şi de asemenea dacă nivelului de calitate al documentaţiei transmise corespunde cu cel solicitat prin Caietul de sarcini.

Comentarii
  • PSD se opune cu indarjire construirii de autostrazi in Moldova. Vor sa tina zona asta in saracie crunta, pentru ca de aici isi trag voturile. Cu cat esti mai sarac, cu atat votezi mai prost. Adica cu PSD. Votati-i cu drag pe comunisti 1000 de ani, moldoveni. Insa, sa nu aveti pretentia sa traiti mai bine.

  • Cata…naivitate. Oare cat de…naivi puteți fi sa credeți ca ati votat voi pe cineva, fie el președinte sau parlamentar? Tot nu va e clar ca sunt impuși dinainte, în special din afara? Tot nu pricepeți ca PSD, cu toate marile golanii pe care le-a făcut pentru ca le-a făcut(ex: Iliescu și Bombonel au dat Austriei padurile și petrolul), era singurul partid ce mai stătea pe picioare și mai putea pune, cât de cât, o frână jafului făcut de străini? Nu se va face A8. Moldova va fi din ce în ce mai subdezvoltata, Ardealul din ce în ce mai dezvoltat. Astfel discrepanta va fi din ce în ce mai mare pana când multi „romani” ardeleni(care muuulte, multe au uitat!) vor cere separarea. După ce vor ajunge, însă, pe mana austro-ungurilor le va reveni, poate, memoria, prea târziu, însă…

Adauga un comentariu