Magazin

STUPID! Baietel roman bolnav de diabet, MORT dupa ce parintii penticostali au refuzat sa-l trateze si au preferat sa se roage

Publicat: 10 iun. 2016
Un baietel in varsta de 15 ani, din Canada, diagnosticat cu diabet inca de cand avea trei ani, a murit din cauza efectelor devastatoarea pe care le-a avut boala asupra organismului sau, intrucat parintii au refuzat in toti acesti ani sa-i asigure insulina, preferand sa se roage pentru ca baiatul sa se vindece. Emil si Rodica Radita sunt judecati acum pentru crima, dupa ce fiul lor Alex a murit in 2013. Procurorii ii acuza pe cei doi ca au refuzat sa-i ofere baiatului tratament, preferand sa-l tina acasa.
Parintii au decis sa nu-si trateze copilul fiind convinsi ca medicii l-au imbolnavit cand i-au administrat insulina in copilarie. Cand Alex a implinit varsta de 15 ani, acesta avea greutatea unui copil de patru ani. Copilul a murit acasa, iar parintii au crezut ca va invia din morti. Marius Citan, un membru al Bisericii Penticostale Romane, a depus marturie spunand ca membrilor comunitatii li s-a spus ca Alex a murit si ca a inviat multumita lui Dumnezeu. Cu toate acestea, Citan a spus ca alti membri ai comunitatii cauta ajutor medical atunci cand au nevoie si cand au vazut ca baietelul a murit au fost profund socati.


loading...

Adauga un comentariu