Eveniment-Social

Succes urias pentru o piesa prezentata in premiera la Nationalul iesean. Celebrul actor Marcel Iures este in prim-plan

Publicat: 22 iun. 2016
1
Ca urmare a solicitarilor numeroase din partea publicului, reprezentantii Teatrul National „Vasile Alecsandri” din Iasi anunta o noua reprezentatie a spectacolului „Goldberg Show – Facerea lumii si alte intamplari”, ce se va juca la data de 10 iulie, de la ora 19:00, in Sala Mare a institutiei de cultura din municipiu. Totodata, o a doua reprezentatie este programata pentru data de 12 iulie. Biletele se pot achizitiona de la Agentia Teatrala, iar rezervarile se pot face la numarul de telefon 0232 255999 sau de pe www.eventim.ro. Spectacolul, o adaptare de Anca Maniutiu dupa Variatiunile Goldberg de George Tabori, este creat de o echipa de o valoare artistica incontestabila.

Vezi si Iata ce spectacole programeaza, la acest final de saptamana, Nationalul iesean
Pe scena vor urca Marcel Iures, Calin Chirila, Tatiana Ionesi, Livia Iorga, Doina Deleanu, Oana Sandu, Cosmin Maxim, Doru Aftanasiu, Ionut Cornila, Radu Ghilas, Horia Verives, Andrei Andriuca, Diana Beschia, Iuliana Budeanu, Gelu Ciobotaru, Biatrice Cozmolici, Mariana Dumitrache, Ana Maria Fasola, Radu Homiceanu, Andrei Iurescu, Alexandra Macovei, Laura Matiut, Nicoleta Miru, Sebastian Munteanu, Beatrice Teisanu, Irina Tocanel si Alexandru Torboli. 

Regia ii apartine lui Mihai Maniutiu, decorurile lui Adrian Damian, castigator al Premiului UNITER pentru cea mai buna scenografie 2016 (Cantareata cheala, regia: Radu Nica, spectacol al Nationalului iesean), costumele sunt realizate de Cristina Milea, coregrafia este semnata de Andrea Gavriliu, muzica originala ii apartine lui Mihai Dobre, iar light design-ul lui Lucian Moga. Asistent de regie este Irina Cretu. Spectacolul nu este recomandat tinerilor sub 16 ani.
Adauga un comentariu