Sport

Succese remarcabile pentru gimnastele de la CSS Anghel Saligny Iasi

Publicat: 26 apr. 2015
1

Catedra de gimnastica ritmica de la LPS Baia Mare a organizat sâmbata, a cincea editie a concursului dotat cu „Cupa Prieteniei”. 157 de gimnaste de la noua cluburi din Constanta, Bucuresti, Iasi, Oradea, Brasov, Bistrita si Baia Mare au evoluat la toate categoriile de vârsta, de la Mica Gimnasta la Senioare. Competitia a avut loc în sala de sport de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare, pe durata a 12 ore, acolo unde a fost prezenta si trupa de tinere talente de la CSS Anghel Saligny Iasi, sub coordonarea antrenorului prof. Constantin Radu, în brigada de arbitre fiind inclusa si antrenoarea ieseana Oana Cozma.

Citeste si: Gimnastica ritmica de nivel international la Iasi

La finalul unei competitii de nivel ridicat, CSS Anghel Saligny Iasi a cucerit 16 medalii, dintre care 9 de aur, 5 de argint si 2 de bronz, dar si alte locuri fruntase în preajma podiumului. La finalul competitiei de la Baia Mare, antrenorul coordonator prof. Constantin Radu a declarat: „Pentru mine a fost o competitie foarte utila si foarte buna, nu datorita medaliilor cucerite, ci mai ales prin faptul ca turneul de la Baia Mare a fost un test pentru sportivele noastre, înainte de participarea la Campionatele Nationale scolare de la Tg. Mures, de luna viitoare. Ne-am verificat noile compozitii si exercitii, trecerea de la o categorie de vârsta la una superioara, pentru ca sportivele sa nu aiba emotii negative în concursurile mult mai grele. Pentru sprijinul acordat clubului nostru de gimnastica ritmica, multumim pe aceasta cale Primariei Municipiului Iasi si Fundatiei Sportului Iesean, ISJ Iasi, DJST Iasi, conducerii Colegiului Tehnic de Transporturi si Constructii Iasi, profesorilor din scolile unde învata sportivele noastre, parintilor si tuturor celor care au fost alaturi de noi si la bine si la greu”.

Citeste si: Spectacol de gimnastica ritmica la Iasi – FOTO,VIDEO

Sportiva Diana Pavel (CSS Anghel Saligny Iasi), însotita de antrenoarea Catalina Radu, va face parte din echipa de senioare a României, care va participa la Campionatele Europene de gimnastica ritmica de la Minsk (Belarus), din perioada 29 aprilie – 3 mai 2015.

Rezultatele sportivelor de la gruparea ieseana din cartierul Bularga au fost urmatoarele:

Crina Dracsanu – locul 2 la fara obiect.
Delia Turlui – locul 2 la individual compus, locul 3 la panglica si locul 4 la coarda.
Claudia Teofana Postu – locul 1 la individual compus, locul 1 la coarda si locul 1 la panglica.
Laura Anitei – locul 1 la individual compus, locul 1 la maciuci si locul 1 la minge.
Cristiana Strainu – locul 2 la cerc, locul 4 la minge si locul 4 la individual compus.
Iustina Cosarca – locul 5 la coarda, locul 6 la maciuci si locul 6 la individual compus.
Roxana Brighente – locul 1 la individual compus, locul 1 la cerc si locul 2 la maciuci.
Andra Ungureanu – locul 1 la individual compus, locul 2 la minge si locul 3 la panglica.

Citeste si: Spectacol de zile mari in cadrul „Memorialului Gineta Stoenescu” la gimnastica ritmica

Adauga un comentariu