National

SUCEAVA: Drumuri nationale INCHISE din cauza viscolului

Publicat: 03 apr. 2015
1

Autoritatile sucevene au inchis circulatiei, vineri dupa-amiaza, si DN 17A intre localitatile Balcauti si Dornesti, din cauza viscolului, aceeasi masura luandu-se anterior pentru DN 2 Iacobesti-Siret, estimandu-se ca traficul va fi redeschis in jurul orei 19.00.
  
Prefectura Suceava a anuntat ca, din cauza vizibilitatii reduse sub trei metri si a viscolului puternic, a fost inchis si traficul pe DN 17 A Balcauti Dornesti.

Citeste si ALERTA METEO! Aproape toata tara sub cod galben de ploi, ninsori si vant puternic
  
Anterior, reprezentantii Prefecturii informau ca a fost inchis traficul pe DN2, pe tronsonul Iacobesti Siret.
  
Angajatii Sectiei de Drumuri Nationale Suceava intervin cu cinci utilaje de deszapezire pentru redeschiderea circulatiei si se estimeaza ca traficul pe cele doua tronsoane va fi reluat in jurul orei 19.00, conform sursei citate.

Citeste si Accident NEMAIVAZUT: 60 de masini s-au lovit intre ele. „N-am mai vazut asa ceva”
  
Initial, pe DN 17 A Balcauti – Dornesti s-a impus restrictie de circulatie pentru autovehiculele cu greutatea mai mare de 3,5 tone. De asemenea, pe DN2 Siret – Granicesti a fost restrictionata circulatia pentru autovehicule cu greutatea mai mare de 7,5 tone.
 
Administratia Nationala de Meteorologie a instituit avertizare de cod galben de viscol si vant, vineri intre orele 12.00 si 18.00, local, in judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea si Galati.

Adauga un comentariu