Diverse

Sucul natural care este un adevarat pansament gastric. Te poate scapa miraculos de durerile de stomac, de migrene, dar si de insomnii

Publicat: 04 iun. 2019
2

Sucul cu efecte uimitoare, dintr-o leguma care, in mod normal, se consuma doar gatita! Cum scapi natural de durerile de stomac, dar si de migrene si insomnii. Neplacutele dureri de cap si de stomac, dar si insomniile pot fi alungate cu un remediu natural simplu, dar nu foarte popular. Desigur, vorbim de disconfort minor, care nu are in spate cauze grave de sanatate. Acest remediu folosit de bunici are rezultate foarte bune. Ce trebuie sa faci?

Daca, timp de o saptamana, veti bea in fiecare dimineata, pe stomacul gol, 50 ml de suc de cartof crud in combinatie cu 100 ml de apa calda, veti rezolva multe dintre problemele dumneavoastra de sanatate.

Nelipsit din nici o bucatarie, cartoful poate fi tratament indeosebi pentru gastrite, colite si ulcere gastrice. Banala leguma are puteri cu adevarat miraculoase, atunci cand este consumata mai ales in stare cruda, sub forma de suc. Un studiu elaborat de o echipa de microbiologi de la Universitatea din Manchester, SUA, condusa de profesorul Ian Roberts a demonstrat ca sucul de cartofi are proprietati antibacteriene capabile sa vindece un bolnav de ulcer gastric.

Ca toate sucurile proaspete, si cel de cartof se altereaza destul de repede, motiv pentru care trebuie extras si consumat imediat. Cele mai spectaculoase rezultate ale acestui tratament au loc la bolnavii diagnosticati cu artrita. Sucul, la prepararea caruia se folosesc doar cartofi din soiurile rozalii, contine hidrati de carbon, lipide, saruri minerale si vitaminele B1, B6, C si K.

Pentru chinuitoarele dureri de cap, insotite de multe ori si de insomnii, sucul de cartof este un remediu excelent. Sucul de cartof crud trateaza aciditatea gastrica, ulcerele, calmand si cicatrizand mucoasele digestive. Este si un bun antispastic, diuretic si emolient.

Ce afectiuni combate sucul de cartofi

  • hipertensiune
  • gastrita
  • dureri de cap
  • ulcer gastric
  • ulcer duodenal
  • diabet

Si nu in ultimul rand, sunt mentionate si proprietati detoxifiante ale acestei banale legume.

Adauga un comentariu